Çözüldü Lossless Scaling 1050 Ti ekran kartında çalışır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    ekran
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Bugün ismini ilk defa duydum ama mantığını anlamadım. Benim sistemde işe yarar mı bu yazılım?
1050 Ti, 16 GB RAM, i5-9400F

Çözüm
@alperen Hocam Ghost Of Tsushima oyununu kurdum fakat oyunda zaten FSR 3 ve FG var mış. FSR 3 ve FG açtığımda 36 ve 40 FPS civarlarında oluyordu. Programı açtığımda ise 80 FPS'lere çıktı.

Oyunun FPS göstergesi ekran görüntüsü alınca kayboluyor fakat ortalama 80-90 FPS civarındaydı.

Tek sıkıntı oyun tam ekran olmuyor. Bir ayarı var mı bilmiyorum fakat ben yapamadım.
Bende 1050 Ti var RDR2 için mükemmel çalışıyor ama şimdi Stranded Deep denedim onda bir sonuç alamadım. Stranded Deep için gerekli değildi öylesine denemek istemiştim. RDR'de 38 FPS oynarken bu program ile 60 FPS oynuyorum.

Cyberpunk denedin mi hiç veya Ghost of Thusima?

Bildiğimiz DLSS'teki ya da FSR'daki FG özelliğini kendi yöntemiyle her oyuna uyguluyor, çalışır.

Güçlü sistemlerde işe yarıyor denmişti de o yüzden.

1.5 2 saniye gecikmeyle oynayacaksan native de 45 üstündeyse neden olmasın. Konumu oku daha iyi anlarsın.

Anlamadım ki
Native vesaire neyi etkiliyor falan, bir de 1.5-2 saniye çok fazla değil mi?
Konumda nereyi anlamadın söyle anlatayım

1.5 2 saniye çok evet ama oyun koluyla oynarsan biraz daha iyi olabilir.

Ben 2 frame generation ile 55 ms alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…