Bugün ismini ilk defa duydum ama mantığını anlamadım. Benim sistemde işe yarar mı bu yazılım?
1050 Ti, 16 GB RAM, i5-9400F
1050 Ti, 16 GB RAM, i5-9400F
Dediğiniz oyunu birazdan indirmeye koyacağım. Cyberpunk için test yapamayabilirim çünkü sanırım 140 GB'a çıkıyor, maalesef o kadar depolamam yok.
Ben Cyberpunk'da path tracing 2 Framegen modu ile 40 50 FPS'den 190 FPS'e cıktım.
Ben şu an 30 küsur FPS alıyorum orta düşük karışık şekilde ama ne olur bilemem.
Eki Görüntüle 53907
Eki Görüntüle 53908
Burada arabayla bakıs acım genıs oldugundan FPS daha düşüktü. İlk görüntüde oyun içi DLSS frame gen açık. (acık olmadan 40 50 FPS cıvarı) 2. fotografta da programın frame gen acık.
Ben video cektım de buraya atamıyorum maalesef YouTube'a falan yukleyıp paylasırım.
Dene gör ya ben tek 1060'da test ettim.
@alperen hocam Ghost of Tsushima oyununu kurdum fakat oyunda zaten FSR 3 ve fg var mış. FSR 3 ve fg açtığımda 36 ve 40 FPS civarlarında oluyordu. Programı açtığımda ise 80 FPS'lere çıktı.
Eki Görüntüle 53914oyunun FPS göstergesi ekran görüntüsü alınca kayboluyor fakat ortalama 80-90 FPS civarındaydı.
Tek sıkıntı oyun tam ekran olmuyor. Bir ayarı var mı bilmiyorum fakat ben yapamadım.
Alt+enter çalışmadı. Program zaten otomatik full ekrana alıyor, bunu neden yapamadı bilmiyorum. Grafikler Very Low seçeneğindeydi. Native geçmedim çünkü FSR 3 Frame Generation ile bile 38 FPS alıyordu, Native ayarlarda 20 FPS bile alamazdım. Ben de FSR 3 Frame Generation açıkken programdan da sadece kendi Frame Generation seçeneğini aktifleştirdim. FPS ve akıcılık baya arttı. Programsız 38 FPS aldığım yerde +80 FPS alıyordum. Sorun olarak sadece tam ekran olmama ve bazen anlık kasmalar oluyordu. Emin değilim ama o FPS düşüşleri sanırım canınız belirli bir seviyenin altına düştüğünde ekran rengi falan değiştir ya, o tür şeyler olduğunda oluyordu. Cyberpunk kurulumu için alanım yeterli olursa Cyberpunk testi de yaparım.Alt+enter olabilir, teşekkürler bu arada. Bir de native kaç yaptınız ve grafikler kactaydi?
Teşekkürler.Alt+enter çalışmadı. Program zaten otomatik full ekrana alıyor, bunu neden yapamadı bilmiyorum. Grafikler Very Low seçeneğindeydi. Native geçmedim çünkü FSR 3 Frame Generation ile bile 38 FPS alıyordu, Native ayarlarda 20 FPS bile alamazdım. Ben de FSR 3 Frame Generation açıkken programdan da sadece kendi Frame Generation seçeneğini aktifleştirdim. FPS ve akıcılık baya arttı. Programsız 38 FPS aldığım yerde +80 FPS alıyordum. Sorun olarak sadece tam ekran olmama ve bazen anlık kasmalar oluyordu. Emin değilim ama o FPS düşüşleri sanırım canınız belirli bir seviyenin altına düştüğünde ekran rengi falan değiştir ya, o tür şeyler olduğunda oluyordu. Cyberpunk kurulumu için alanım yeterli olursa Cyberpunk testi de yaparım.