Dualboot şart hm?Öyle bir şey imkansız. Olursa gamescope paketinde olur fakat Valve'nin asıl amacı bu değil gibi gözüküyor.
Öyle olsun bakalım.
Dualboot şart hm?Öyle bir şey imkansız. Olursa gamescope paketinde olur fakat Valve'nin asıl amacı bu değil gibi gözüküyor.
Hocam yeni arayüzü hiç denediniz mi? Bir de kare gecikmesi neden 3? AMD ekran kartlarında 3, Nvidia kartlarda 1 öneriyorlar. İmzanızdaki sistemi düşünerek yazdım bunu.İlk çıktığı sürümden beri kullanıyorum birçok oyunda da olumlu sonuçlar aldım. RDR2 - The Last of Us - HuntShowdown gibi oyunlarda deneme şansım oldu. Gayet memnundum. Kullandığınız ayarlar önemli arkadaşlar. Default ayarlarla bir şey denemeye kalktığınızda ya da ayarları abarttığınızda sonuçlar tatmin etmeyecektir.
Buraya kişisel ayarlarımı bırakıyorum. (Ölçekleme Türü'nü genelde LS1 veya Kapalı olarak oyundan oyuna göre değiştiriyorum) Birilerinin sorunlarına faydası olur umuduyla..
Eki Görüntüle 114619
Yeni arayüzü denedim evet. Bu arada 3 olarak ayarlı kalmış; AMD İle arasındaki farkı görmek için ayarlamıştım. Bir fark göremediğim için o şekilde bırakmayı uygun gördüm.Hocam yeni arayüzü hiç denediniz mi? Bir de kare gecikmesi neden 3? AMD ekran kartlarında 3, Nvidia kartlarda 1 öneriyorlar. İmzanızdaki sistemi düşünerek yazdım bunu.
Eki Görüntüle 114628