Detaylar
Kim cevapladı?Sizce gerçekten alınır mı? GTX 1080 ve R5 2600X sisteme sahibim. DayZ gibi optimizasyon kıt ve işlemci isteyen oyunlarda FPS sorunu yaşıyorum.Kalite, performans ve gecikme konularında önemli geliştirmeleri olacağını belirtilen LSFG 3.0, LSFG 1.0'ın yıldönümünü kutlamak amacıyla 10 Ocak günü resmi olarak çıkacak. Uzun süredir LSFG kullanan biri olarak son zamanlardaki geliştirmelerden dolayı performans ve gecikmeden sıkıntı yaşamasam da kalite konusunda çözmelerini istediğim birkaç bug var, umarım güzel bir güncelleme olur. Kamerayı ani bir şekilde oynatınca bazı oyunlardaki karakterlerin kafalarının anlık olarak yok olma sorununu çözerlerse efsane olur. LSFG 2.10 geçtikleri yeni algoritma karanlık yerlerde düzgün çalışmıyordu, birkaç güncelleme ile azaltsalar bile halen tamamen geçmiş değil. Umarım onu da düzeltirler.
![]()
Lossless Scaling - Announcing LSFG 3 - Steam News
We’re excited to unveil LSFG 3, featuring significant improvements in quality, performance, and latency! It will officially launch on January 10, celebrating the anniversary of the LSFG 1 release. Thank you for being part of our journey, stay tuned for more updates!store.steampowered.com
Bana yardımcı olur mu? Darboğazı arttırır mı?
Lossless Scaling darboğazı azaltır. Ekstra kare üretmek için GPU kullanır, bu da darboğazı azaltmak demektir. Başka bir yöntemle de azaltabilir. Siz çözünürlük yükseltirsiniz, darboğazınız azalır fakat FPS'niz düşer. LSFG açarsınız bu FPS kaybını kurtarır ve darboğazı daha da azaltırsınız. Programı dosya konumundan açarsanız Steam oynama süresine yansımıyor o yüzden iade ederken sıkıntı yaşatmaz. Almak konusuna gelirsek, kesin alınır. Sayesinde 1050 Ti ile bütün oyunları 60 kare ve üstü oynayabiliyorum. Sadece FIFA'da kullanmıyorum onda gerek yok zaten.Sizce gerçekten alınır mı? GTX 1080 ve R5 2600X sisteme sahibim. DayZ gibi optimizasyon kıt ve işlemci isteyen oyunlarda FPS sorunu yaşıyorum.
Bana yardımcı olur mu? Darboğazı arttırır mı?
Yeni arayüzden ufak bir görüntü
Son düzenleme:
10x yapabilecek miyiz?Lossless Scaling darboğazı azaltır. Ekstra kare üretmek için GPU kullanır, bu da darboğazı azaltmak demektir. Başka bir yöntemle de azaltabilir. Siz çözünürlük yükseltirsiniz, darboğazınız azalır fakat FPS'niz düşer. LSFG açarsınız bu FPS kaybını kurtarır ve darboğazı daha da azaltırsınız. Programı dosya konumundan açarsanız Steam oynama süresine yansımıyor o yüzden iade ederken sıkıntı yaşatmaz. Almak konusuna gelirsek, kesin alınır. Sayesinde 1050 Ti ile bütün oyunları 60 kare ve üstü oynayabiliyorum. Sadece FIFA'da kullanmıyorum onda gerek yok zaten.
Yeni arayüzden ufak bir görüntüLS'nin sahibi LSFG 3.0'ın daha hızlı olduğunu ve arada oluşan ghosting sorunlarını da çözdüğünü yazdı.
Eki Görüntüle 112865
1000FPS cyberpunk!?
Bana troll gibi geldi o kısım o yüzden paylaşmayacaktım fakat sonra, ''500 Hz monitörler duyuruldu, neden olmasın?'' yazdığını gördüm. Kafayı yemiş herhalde
Evet uzun bir süre dalga geçildikten sonra anlaşıldı ki adamlar ciddimiş. Hatta 10X isterseniz daha yüksek de olur deyip bir ss paylaştılar. Umarım troll değildir bizi tezgaha düşürmezler
Son düzenleme:
eyre
Yetkin
Bana troll gibi geldi o kısım o yüzden paylaşmayacaktım fakat sonra, "500 Hz monitörler duyuruldu, neden olmasın?" yazdığını gördüm. Kafayı yemiş herhalde.
Evet uzun bir süre dalga geçildikten sonra anlaşıldı ki adamlar ciddiymiş. Hatta 10X isterseniz daha yüksek de olur deyip bir SS paylaştılar. Umarım troll değildir, bizi tezgaha düşürmezler.
Eki Görüntüle 112868
Donanım yeterli geldiği sürece 20x bile yapılabilir, yazılıma sınır koyuyorlar çünkü 60x20 yaptığınızı düşünün mesela 60 kareden 1200 kareyi üretmek fazlasıyla hayali, ne olduğu belli olmayan kareler oluşturacaktır.
Üstte paylaştığınız fotoğrafta da gördüğüm kadarıyla arayüzü komple Windows 11'e uyarlamışlar gibi duruyor.
X80 moduyla (3 FPS'den 240 FPS'ye) video paylaşmışlar ve tabii ki oynanabilecek bir görüntü değil ama yapabiliyor onu gördük. Yeni arayüzde istediğin kadar yapabiliyorsun anladığım kadarıyla.
Input lag kısmı ne kadar kanser edici acaba, benim 3500U laptop için denesem mi? Ranch SIM ve Forest tarzı coop oyunlar için kullanıyoruz arada, goat Vega sağ olsun güçsüz donanıma rağmen taşıyor makineyi ama bir noktaya kadar 
Senin kart forum yaş ortalamasından yaşlı ya
Eski bilgisayarlarda tamamen işe yaramaz bir şey. Benim HD 6570 ekran kartımda aksine düşürdü. 30 FPS aldığım oyunu 2 FPS'e düşürdü.
Senin kart forum yaş ortalamasından yaşlı ya
Input lag kısmı ne kadar kanser edici acaba, benim 3500U laptop için denesem mi? Ranch SIM ve Forest tarzı coop oyunlar için kullanıyoruz arada, goat Vega sağ olsun güçsüz donanıma rağmen taşıyor makineyi ama bir noktaya kadar![]()
Gecikmede %25 iyileştirme var mış. X6, X10 gibi yüksek kare oluşturma modlarında lag artışı oluyor fakat o kadar da yüksek bir artış yok diyorlar.
macers
Başarılı
- Makaleler
- 1
Şuna Linux desteği gelse kadayıf üstü dondurma olur.
Öyle bir şey imkansız. Olursa gamescope paketinde olur fakat Valve'nin asıl amacı bu değil gibi gözüküyor.
Son düzenleyen: Moderatör: