Lvbel C5'i sevmiyorum

Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Şu elemana nedense hiçbir zaman kanım ısınmadı, muhtemelen ısınmayacak da. Ergen işi, tamamen boş bir insan geliyor bana. Yaptığı şarkının 1 gram değeri yokken herkes çok dinliyor ve bu da onu böyle şeyler yapmaya teşvik ediyor.

Bir röportajda "çünkü onlar arkadan havlıyorlar" diyor. Yani kim böyle birinin arkasından havlar orası da ayrı bir mesele. Gerçekten emek verdiği halde kötü şarkı yapsa tamam derim ama hazır beatin üzerine sadece kırk saniyelik beş para etmez sözler söyleyince hiç de hoş olmuyor. O yüzden kendisini sevmiyorum. Yani kızların ve paranın kendisinde olduğunu söyleyip bununla övünüp bunun üzerine de bu sözleri şarkıya dökmesi daha da kötü. Siz bu eleman hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kariyeri aslında iyi başlayan biriydi, ondan bazı kesimler arkasından konuşmuş olabilir. Bence "hav hav" şarkısı o kadar da kötü değil. Dinlenilebilecek bir seviyede ama çok yerden yere vurulduğu için dinleyene bile saygısı yok insanlarımızın.

Son yaptığı parçada ise Alizade çıkana kadar söz ve müzik güzel gidiyordu yani. Aslında Alizade'nin söyeleyiş biçimi çok güzel, sadece sözler çok kötü .

Tamam, yalanım yok son şarkısını da çok sevdim, ağzıma tükürmeyin.

Son düzenleme:
Bu adamı dinlemek bana kendine saygısızlık yapmak gibi geliyor. Tek ben olamam değil mi?

Erkek adam Lvbel C5 dinler.
Bunu da gerçek bir erkek söyler.
Metal bile dinlerim bu şahsı dinlemem.
Metal gayet güzel aslında...
Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam orası ayrı bir konu. Düşüncelerinizi belirtin.

Dış ülkelerin şarkıcıları, rapperları zaten açık saçık, +18 konulara yer veriyordu, Turabi'yi linçlediler mesela.

Ben bu "Citroen" C5'in yerine Turabi'yi tercih ederim mesela. En azından adamın ne dediği anlaşılıyor, sözlerinin bir anlamı var. Elinde tesbih, duygusal triplere giriyor falan komiğime gitti evet ama, bence havlayan köpeklerden çok daha mantıklı, Turabi'yi dinlemek.

Eline içkiyi alıp playback üstüne dans ederekten ergen tayfayı toplayan, ah uh diyen bir tipitipten medet umuluyorsa eğer, bu ülkede sanat bitmiştir. Gerçi zaten biteli çok olduydu da. Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…