Dracula

Üstün
Bugün uzun zamandır aklımda olan ama üşengeçliğimden dolayı sürekli ertelediğim olan bir şeyi tamamladım. Belki görmüşsünüzdür, insanlar şarkıların Türkçesini çevirip paylaşırlar, arka planda video / fotoğraf ile videoyu atarlar. Çok da izlenirler. Hiç bu tür paylaşım yapan oldu mu aranızda? Olduysa da nelere dikkat etmemi önerirsiniz? Birinci videoyu tamamladım ama ikinci videoyu vs. dediklerinize göre yaparım.

Bugün uzun zamandır aklımda olan ama üşengeçliğimden dolayı sürekli ertelediğim olan bir şeyi tamamladım. Belki görmüşsünüzdür, insanlar şarkıların türkçesini çevirip paylaşırlar, arka planda video / fotoğraf ile videoyu atarlar. Çok da izlenirler. Hiç bu tür paylaşım yapan oldu mu aranızda? Olduysa da nelere dikkat etmemi önerirsiniz? Birinci videoyu tamamladım ama ikinci videoyu vs. dediklerinize göre yaparım.

Türkçe nu-metal çevirisi paylaşan biri olarak çok falan izlenmiyoruz. Benimle aynı içeriği üreten tanıdığım bir YouTube kanalında da aynı sıkıntı var. Paylaştığın şarkı ne kadar o popülerse ve üzerine paylaşım ne kadar azsa, o kadar izleniyorsun. Çok izlendiği için değil, sevdiğin için yap. Video önerisi olarak da yazılar okunabilir olsun, sözler ve yazının süresi tam aynı olursa daha iyi olur. Bir de yazım hatası yapmış mısın diye iyice kontrol et. Örneğin bugün ben, 1 hafta önce yaptığım videoda yazım yanlışı buldum ama düzeltemiyorum çünkü YouTube'a attım ve silersem izlenmesi gidecek. İzleyicinin videoda kalması önemli, arkadaki videoyu düzgün seç.

Son düzenleme:
Zaten amacım bu, Instagram'da sayfamda küçük çaplı böyle bir şey yapıyorum 4 yıldır. Bunu YouTube'a taşıyacağım. Ayrıca önerilerin için teşekkür ederim.

Rica ederim, benim izlenmeme nedenim nu-metal paylaştığım için de olabilir bu arada. Instagram'da YouTube hesabınızın olduğunu söylerseniz takipçi akışı olacaktır mutlaka. Bol şanslar hocam.

Rica ederim, benim izlenmeme nedenim nu-metal paylaştığım için de olabilir bu arada. Instagram'da YouTube hesabınızın olduğunu söylerseniz takipçi akışı olacaktır mutlaka. Bol şanslar hocam.
Muhtemelen izlenmeme nedeniniz budur. Türkiye'de fazla bilinen bir tür değildir muhtemelen. Instagramda ki kitleyi de YouTube'a yönlendireceğim, kim bilir belki kanal tutar...