Esenlikler,

Kendime eğitim indirimiyle bir laptop almayı düşünüyorum. Sosyal medya yönetimi, AutoCAD, Yapay zekâ ve yazılım gibi alanlarda kullanılacak. Onun haricinde gündelik olarak kullanılacak. Dizi/film izleme, müzik dinleme, video izleme vs. gibi gündelik olarak kullanılacak. Sizlere sormak istedim.

Daha önce hiç MacBook kullanmadım ve alışabilir miyim bunu düşünüyorum. Elbet alışılır diye düşünüyorum.

Söylediğim alanlar için M2 MacBook Air yeterli olur mu? Teşekkür ederim.

Pt'de 33'e 16/256 donanımlısı satılıyor. Bu fiyata ikinci elde 16/512 MacBook Pro M1 Pro bulabiliyorsun (6 ay önce 27'ye vardı mesela) en iyi, sıfır olsun dersen M2 Air sınıfının en iyi ve en verimli cihazlardan biri bu fiyata.

8 GB'lik modellere yaklaşma artık, vadesi doldu onların.

Llm için M1 Pro gibi bir cihazdan git. DSP, ekran, ses sistemi, fan bulunması vs. çok daha iyi. MacBook Pro M1 veya M.2'den bahsetmiyorum, yeni kasalı M1 Pro çipliler için dediğim.

CAD içinse Air'e termal mod (thermal ped modu) yap, Pro M.2 performansına yaklaşıyor.

Yazılım için fark etmez ama Xcode veya astudio için RAM önemli. 24 GB'lik veya üstü bir cihaz alman çok daha iyi olur.

Son düzenleme: