Şu an lise 3'üm. Lise 4'e başlarken 16 GB'lık versiyonunu almayı düşünüyorum. Üniversite de 2 yıllık grafik tasarım bölümünü seçiceğim. Şu an kullandığım laptop 2020'den kalma 27 inç Acer ve oldum olası çok büyük ve ağır gelmiştir. Kullanılacak programlar falan göz önünde bulundurulunca uygun bir cihazmı. Bütçem o civarlar.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
2. el düşünülürse atacağım 4 model de üzmez.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...book-pro-m3-14-inc-mtl73tu-a-1288779937/detay (İlandaki gibiyse favorimdir.)
HP Omen olan arkadaşın klavyesinde 2 tuş eksik olduğu için fiyatı bu kadar düşmüş sanırım. Harici bir klavye ve mouse kullanacaksanız bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
4. model eğer dendiği gibiyse elden kontrol edilerek alınabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...book-pro-m3-14-inc-mtl73tu-a-1288779937/detay (İlandaki gibiyse favorimdir.)
HP Omen olan arkadaşın klavyesinde 2 tuş eksik olduğu için fiyatı bu kadar düşmüş sanırım. Harici bir klavye ve mouse kullanacaksanız bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Huawei'nin bu bütçedeki ürünlerinin fiyatları inanılmaz şişti, gerek yok şu an.Fiyatına göre daha iyi ve güçlü alternatifler mevcut. Ama taşınabilirlik açısından yine de uygun bir cihaz. Huawei ve Asus'un da benzeri taşınabilir daha güçlü cihazları mevcut.
2. el düşünülürse atacağım 4 model de üzmez.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...book-pro-m3-14-inc-mtl73tu-a-1288779937/detay (ilandaki gibiyse favorimdir.)
Huawei'nin bu bütçedeki ürünlerinin fiyatları inanılmaz şişti, gerek yok şu an.
2.el düşünmüyorum. Sadece hafif laptoplar. Gücü 2 yıl okutsun yeter. Toplam 4-5 yıl götürsün kafasındayım.
SF26
Üstün
0 olarak alacağınız çoğu cihaz, hele ki bu bütçede, pek tatmin edici performans göstermez. Okuduğunuz alanda kullanacağınız çoğu program zorlar laptopları.2.el düşünmüyorum. Sadece hafif laptoplar. Gücü 2 yıl okutsun yeter. Toplam 4-5 yıl götürsün kafasındayım.
0 olarak alacağınız çoğu cihaz, hele ki bu bütçede, pek tatmin edici performans göstermez. Okuduğunuz alanda kullanacağınız çoğu program zorlar laptopları.
MacBook alabiliyorsan al geç inanılmaz rahatlık. Ben her sabah sırtımda tuğla taşıyorum. Seviyorum keretayı ama taşıması dert.
MacBook olarak öneriniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei'nin bu bütçedeki ürünlerinin fiyatları inanılmaz şişti, gerek yok şu an.
Yahu MacBook'un düz modeli 57K'den başlıyor. Konu sahibi model veya yıl belirtmemişse eğer.
O fiyatta zaten Huawei laptop yok, hani oraya erişebilen yok o anlamda söylüyorum. Zenbook 14 serisinde MacBook Air'den hem fiyat, hem de performans konusunda daha avantajlı seriler var 50K'ya. Huawei ekonomik bir seçenek olurdu.
Guilty Conscience
Üstün
Şu an lise 3'üm. Lise 4'e başlarken 16 GB'lık versiyonunu almayı düşünüyorum. Üniversite de 2 yıllık grafik tasarım bölümünü seçiceğim. Şu an kullandığım laptop 2020'den kalma 27 inç Acer ve oldum olası çok büyük ve ağır gelmiştir. Kullanılacak programlar falan göz önünde bulundurulunca uygun bir cihazmı. Bütçem o civarlar.
Photoshop için yeterli ama After Effects'de RAM'den dolayı kullanamazsınız.
emre259
Uzman
Ben kendime M2 MacBook Air düşünüyorum, sebebi sadece gündelik işler için kullanacak olmam. Fiyatı güzel, sana tavsiyem M4 bütçe yetiyorsa. SSD konusuna girmeyeceğim her zaman çok pahalı yansıyor fiyata sen karar ver. En düşük GB alıp daha sonra ileride Type-C SSD'ler ile de yoluna devam edebilirsin seçenek.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet