Ben stok ayarlarda kullanıyorum. Parlaklık 45, bir de tepki süresi "Smart OD".

Aldım ama iade edesim geldi yorumlardan dolayı bir de bu diğer IPS'lerden farklı gözümüzle mi alakalı bilmiyorum diğer IPS'ler ışık patlar gibi parlakmış bence onlar mı normal bu mu sizce bir de sağa sola doğru ekrana bakınca çok hafif grileşme var (bu inch olarak diğerinden çok daha büyük belki soldakinde de vardı ama hiç fark edilmiyor idi) renkler de daha doygun normal mi HDR yapınca daha düzgün oldu ha oyunlarda çok güzel bu arada, ASUS VP249QGR soldaki ekran bu arada 3 yıldır onu kullandım.

Başka da ne alınır ki alternatif iade edilse hiç bilmiyorum zaten stoğu bitmiş bunun acayip zam bekliyor her şeyi.

Derdimi anlatabildim mi tam bilmiyorum Reddit de de vardı video ama onun kadar da abartı değil işin içine telefon girince fazla abartı olmuş o video
OLED değil sonuçta IPS teknolojisi fazla da yormamak mı lazım

2.el bile almayı düşündüm ama monitör de asla girmem o işlere 0 bile alınca tonlarca sorun çıkıyor mesela o soldaki monitörümü en alt başlangıç kısmında uzun çizgiler var kırmızı yeşil mavi çok altta rahatsız edici değil ama yine de niye oldu dedirtiyor 0 monitördü.
Gigabyte'a da baktım pixel ghosting yok glow ışık sızması falan nasıl anlaşılır ?
Ne dersiniz yardım @michaelscofield IMG-20260220-WA0000.webp