LA Knight 91
Bilgin
Bir Galatasaraylı olarak inşallah bizimle aynı milliyette olan Lyon takımı kazanır. 2 farklı coğrafya; tek milliyet
Bir Galatasaraylı olarak inşallah bizimle aynı milliyette olan Lyon takımı kazanır. 2 farklı coğrafya; tek milliyet
Bir Galatasaraylı olarak inşallah bizimle aynı milliyette olan Lyon takımı kazanır. 2 farklı coğrafya; tek milliyet![]()
Boşuna Türk'ün isteği Fenerin kazanması dememişim. Buradan ayıklamış olduk
Chobani Stadyumu’nda oynanan maç sizin için avantajdı ama kazanamadınız. Sizi yakan biz değil, kendinizsiniz. Bizim dileğimizle kaybedeceksiniz sanki. Lyon rezil edecek sizi bugün.Boşuna Türk'ün isteği Fenerin kazanması dememişim. Buradan ayıklamış olduk![]()
Sizin CL doğru. Son 16'yla övünmek büyük başarı. Hatta Young Boys sayesinde baya prestij kazandınız çok haklısın.yrıca Türkiye’ye en fazla prestij kazandırmış olan takım Galatasaray’dır. Sizin yeriniz CL değil.
Tüm mesajlarıma bak sosyalde. Bir kere bile GS karşısında rakip desteklediysem haklısın diyeceğim. 2-3 ergenin lafına kanıp sizde ergen olmanız gerçekten sıkıntılı durum.Bir de Avrupa maçlarında GS’nin karşısında kim varsa desteklemiyormuş gibi konuşuyorsunuz ya, deliriyorum
Yalnız burası Avrupa ha, dikkatli olun. TFF’niz yardım edemez size burada. Başlayan ligde kural değişikliği yapılmaz buralarda.
Reddeden sadece 4 kulüp var. Tüh, bizim sözümüzle değişmiş sadece.Başlayan ligde kural değişikliği yapılmaz buralarda
Biz bu zamana kadar hep Asya'daydık evet.
Her şey ortada. Ne hikmetse Avrupa formasına sponsor yok. Ne hikmetse transfer yapmak gerekiyorken 1 tane ile yetiniliyor. Ne hikmetse son zamanda oluyor bu ve ne hikmetse bir tane temiz yönetici yok. Bunu bilen TFF, Fenerbahçe'ye yardım ediyor sadece tebrikler. Pardon sen malum takımlıydın. Sana laf anlatmaksa boş duvara anlatsam daha çabuk anlardı. Kusura bakma
Bunların yeri köyferans bile değil hocam. Baksana maraba hocaları 3 sene önce köyferansta nordjjeqjpsjdslsas'dan 6 yiyordu. Buraya gidip Bayern'den, PSG'den 20 filan mı yiyecekler? Bir de bunlar şey filan diyorlar: UCL kalamazsak UEL'yi kazanırız. 3 yıl önce en basit formatta kupayı kazanamamışsın bunu nasıl kazanacaksın ya?Yalnız burası Avrupa ha, dikkatli olun. TFF’niz yardım edemez size burada. Başlayan ligde kural değişikliği yapılmaz buralarda.
Öyle değil mi? @LA Knight
Doğru zıp zıp hocaları olanlarda 4 yemişti Prag'dan. Hem de diğerleri gibi gruptan çıkma garantili değil öyle ha. Bunların yeri direkt TFF 1. Lig oluyor o zaman. En basit formata katılamamışsın bunu nasıl kazanacaksın ya? Boş savunmaları çürütmek ne güzelmiş. Bunu ara ara yapalım. Siz kafanıza göre sallayın bir şeyler sonra çürütelim. Koz bol.Bunların yeri köyferans bile değil hocam. Baksana maraba hocaları 3 sene önce köyferansta nordjjeqjpsjdslsas'dan 6 yiyordu. Buraya gidip Bayern'den, PSG'den 20 filan mı yiyecekler? Bir de bunlar şey filan diyorlar: UCL kalamazsak UEL'yi kazanırız. 3 yıl önce en basit formatta kupayı kazanamamışsın bunu nasıl kazanacaksın ya?