Maç günü | Galatasaray - Liverpool

Vallahi romantizm pesinde degilim ancak Avrupa’da oynanan maclarda her zaman Turk takimlarini tutarim. Rakibine basari dilesem kendimi kotu hissederim mesela.
Tuttuğumuz takımdan önce Türk olmamız geliyor sonuç olarak. Katılıyorum sana. Ben her zaman milli bir dava olarak görürüm ve desteklerim. Tersini düşünenlerin ne düşünüp ne yazdığının zerre önemi yok benim için.

Biliyorsunuz ki burası sosyal medya kadar olmasa da bir miktar olabiliyor. Her telden yazanlar olabilir. Çok garipsemiyorum artık hele konu futbolsa. İnsanları anlamayı da bıraktım : ) Genelde başka ligleri izlerim ve milli maçlara bakarım.

Sonraki maçta bakalım ne yapacağız umarım iyi olur. Ama buradaki gibi oynamayacaklardır. Ama Galatasaray deplasmanda da iyi oynayan bir takım.

Eline, ağzına sağlık hocam. Keşke herkes senin gibi düşünse ama öyle değiliz maalesef..

Eline, ağzına sağlık hocam. Keşke herkes senin gibi düşünse ama öyle değiliz maalesef..
Eskiye göre daha çok karşı takımlar destekleniyor gibime geliyor. Youtube da özellikle şu takımlıyım tebrikler gibisinden yazanların arttığını görüyorum.

Çok mühim değil hocam. Her yaştan ve telden insan var. Destekleyen desteklesin desteklemeyen yazsa ne olur maçın sonucunu değiştiremezler. Tabi olsa iyi olur ama çok da mühim değil.

Bu arada Osimhen'in ofsayt golü gol değil mi yaa. Barış geriye gelmiş orada.

Sanırım Barış topa hareketlendiği için pozisyon ofsayt oldu hocam yoksa goldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…