Merhaba Mac bilgisayarımda Discord'a girmek istiyorum ama hangi yöntemleri kullanıyorsunuz stabil ve yavaş çalışmayan VPN olmadan çalışan yöntem hangisi varsa rehberi var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Mac'de işe yarıyor mu emin değilim ama bir deneyin.
Merhaba Techolay ailesi. Bugün WARP ile sadece Discord'a bağlanmayı göstereceğim. İlk önce aşağıdaki adımları izleyerek Cloudflare hesabı oluşturup ve ZeroTrust aktif ediyoruz.
İlk önce cloudflare.com üzerinde Google hesabınız ile kayıt oluşturun.
Cloudflare yönetim panelinde sol taraftan "Zero Trust"'a tıklayın.
Bu kısımda sizden bir isim isteyecektir kendinize bir isim oluşturun. Not: Burada size ait benzersiz bir takım adı giriniz. (Bu takım adı ile arkadaşlarınızda sizin takımınıza bağlanabilirler. Bu sayede oluşturulan...
Cloudflare hesabı oluşturma
Bu kısımda sizden bir isim isteyecektir kendinize bir isim oluşturun. Not: Burada size ait benzersiz bir takım adı giriniz. (Bu takım adı ile arkadaşlarınızda sizin takımınıza bağlanabilirler. Bu sayede oluşturulan...
- yunus
- discord engel oyun warp
- Forum: İnternet Araçları
Mac'de işe yarıyor mu emin değilim ama bir deneyin.
Merhaba Techolay ailesi. Bugün WARP ile sadece Discord'a bağlanmayı göstereceğim. İlk önce aşağıdaki adımları izleyerek Cloudflare hesabı oluşturup ve ZeroTrust aktif ediyoruz.
Cloudflare hesabı oluşturma
![]()
- yunus
- discord engel oyun warp
- Forum: İnternet Araçları
ona bakmıştım ama ilk indirilen dosyanın mac sürümü yok
- Makaleler
- 3
sawyerford
Üstün
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Hocam eğer onlar MacOS 'da yoksa Spoof DPI'a bir göz atın:
- verdiğim linkten uygun olanı sürümü indirdikten sonra kurun.
- açılan terminalde verdiğim kodları girin bu şekilde sadece discord adresi üzerinden kullanabilirsiniz.
-
Kod:
spoofdpi \ -- enable‑doh \ -- pattern "discord\.com|discordapp\.com" \ -- system‑proxy=false - yazarak enterlayın ve sistem proxy kullanmadan sadece discord üzerinden DPI bypass ederek proxy kullanın.
-
yaparak sisteminde proxy kullanmasına izin verirsiniz.Kod:
system‑proxy=true
Son düzenleme:
spoof dpı turkey versiyonunu indirdim oldu direk çalıştırdığımda.
- Makaleler
- 3
Yani Darwin yerine Darwin indirdiniz. Cok zor olmamıştır umarım.
Ayrıca bu ek bilgi içinde teşekkür ederim.Hocam eğer onlar MacOS 'da yoksa Spoof DPI'a bir göz atın:
Edit:
- verdiğim linkten uygun olanı sürümü indirdikten sonra kurun.
- açılan terminalde verdiğim kodları girin bu şekilde sadece discord adresi üzerinden kullanabilirsiniz.
Kod:spoofdpi \ -- enable‑doh \ -- pattern "discord\.com|discordapp\.com" \ -- system‑proxy=false- yazarak enterlayın ve sistem proxy kullanmadan sadece discord üzerinden DPI bypass ederek proxy kullanın.
yaparak sisteminde proxy kullanmasına izin verirsiniz.Kod:system‑proxy=true
Sağlayıcı kısımlarında ve sürümde problem çekerim diye korktuğum için yazmıştım. İmalı bir cevaba gerek yoktu.Yani Darwin yerine Darwin indirdiniz. Cok zor olmamıştır umarım.