Telefonda kusursuz çalışan kulaklık (Bluetooth) bilgisayarda sorun çıkarıyor. M1 8 GB Mac cihaz. Sebebi ne olabilir (kutusu dün açıldı)?
Yazılım ile alakalı olabilir, yazılımı tekrar yükleyerek onarım.Telefonda kusursuz çalışan kulaklık (Bluetooth) bilgisayarda sorun çıkarıyor. M1 8 GB Mac cihaz. Sebebi ne olabilir (kutusu dün açıldı)?
Yazılım ile alakalı olabilir, yazılımı tekrar yükleyerek onarım.
macOS ile alakalı olabilir hocam, bende yaşadım ve M1 MacBook Air'ım var. Kısacası macOS'i formatlayın ama offline, yani bir USB ile. Apple'ın rehberini aşağıya bırakıyorum, elinizde Mac olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum. Sizden tek ricam yedeklerinizi alınız. Tüm rehberi okuyun ve sonra baştan okuyarak rehberi yapmaya başlayın
macOS ile alakalı olabilir hocam, bende yaşadım ve M1 MacBook Air'ım var. Kısacası MacOS'i formatlayın ama offline, yani bir USB ile. Apple'ın rehberini aşağıya bırakıyorum, elinizde Mac olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum. Sizden tek ricam yedeklerinizi alınız. Tüm rehberi okuyun ve sonra baştan okuyarak rehberi yapmaya başlayın
macOS için bilgisayarı başlatabilen yükleyici oluşturma - Apple Destek (TR)
Bilgisayarınıza Mac işletim sistemini yüklemek için başlangıç diski olarak bir USB flaş sürücüyü veya başka bir ikincil bir disk bölümünü kullanabilirsiniz. Bu adımlar, esas olarak sistem yöneticileri ve Terminal'e komut girmeyi bilen diğer deneyimli kullanıcılar içindir.support.apple.com