144

Üstün
Makaleler
1
1713031339068.webp

1-0'dan maç verdiler. Fernando Santos istifa etmeli mi? Golleri görüyorsunuz.

Beşiktaş 4-1-4-1, Samsunspor 4-2-3-1 oynadı.

Hocayla olacak iş değil bana göre. Sezon başı rezalet ötesi bir kadro kurdular, takımın bu hale geleceği en baştan belliydi zaten. Taraftarın sezon sonuna kadar sabretmesi gerekiyor, yeni yönetim düzgün transferlerle beraber kadroyu düzeltebilirse ancak o zaman düzlüğe çıkabilirler. Kadro kalitesi olarak inanılmaz gerideler.

Hocayla olacak iş değil bana göre.

Nasıl olacak iş değil hocam? Kadroyu kurup yönetecek kişi teknik direktördür. Oyuncuları kendi sistemine/taktiğine göre kuracak olan yine teknik direktördür. Transferler yapılırken transferleri sorulacak kişi teknik direktördür. Ona göre antrenmanların sistemini belirleyip, yaptırılmasını teknik direktör sağlar. Saha içerisinde en önemli kararları zaten teknik direktör verir. Değişikliklerin zamanında doğru yapılmasını herhalde başkan veya taraftar vermeyecektir. Bu işin görmediğimiz arka planları var. Örneğin futbolcu ilişkileri veya bir futbolcuyu parlatabilir.

Beşiktaş kaç sene hoca değiştirdi açıkçası vallahi ben sayamadım. Bir takımın kalbidir teknik direktör. Gelecek sene mecburen doğru dürüst ve kalıcı bir hoca bulmaları gerekiyor. Yoksa dediğim gibi işleri zor.

Bütün kadro yenilenecek, degisecek degismeli. Hasan arat varsa degisim var, ya senol günes ya sergen yalcın yabancı hoca tutmuyor bizim ligde. Kale 10,6 ve gedson haric tüm kadro satılmalı.

Santos'u göndermek için bilerek puan kaybediyoruz şş 🤫🤫

Gitmis hocam yemisiz adamı cok sukur.

Son düzenleme:
Türk futbolunda ne acıdır yenilgiyi 10 yaşındaki çocuklar gibi teknik adamda buluyorlar.
Anadolu takımlarına karşı %10 topla oynama oyuncuların değil teknik direktörün oynatamamasından kaynaklı. Karşımızda Anadolu takımı var, biz karşımızda Real Madrid var mış gibi topu rakibe verip peşinden koşuyoruz. Bu her maç böyle. 1 maç olsa taktik diyeceğim. Büyük takım böyle oynamaz. Skor da üretemiyor takım, maçların geneli 1 gol anca atıyoruz. Santos'un anlayışı bu şekilde zaten.