Maç Sonucu | AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgunokia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 401
  • Etiketler Etiketler
    beşiktaş

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Johan Cruyff Arena
️4-0
AFC Ajax

Ne düşünüyorsunuz? En son Bayern Münih maçında böyle çaresiz hissetmiştim (2018).

Son düzenleyen: Moderatör:
Takımın en iyi oyuncuları neden yedek ve neden Onana oynuyor? FIFA'da maç öncesi oyuncu seçerken bile daha az mantıksız karar alıyoruz.

Galatasaray çok güzel oyunla 3 puanla başladı.
Fenerbahçe leş ötesi bir maçla 3 puanla başladı.
Beşiktaş enteresan taktik sistemiyle gol bile atamadı.

Fenerbahçe'nin psikolojisi ve kötü gidişatı ve Beşiktaş'ın farklı mağlubiyeti umarım ileride sıkıntı yaratmaz.

Ne yazık ki Beşiktaş'ın acilen unutması ve ders çıkarması gereken kötü bir maç oldu. PTT 1. Lig'te bile oynayamayacak Jean Onana gibi bir futbolcu(!) nasıl böyle bir takımda oynayabiliyor anlayamıyorum. Orta sahada top yapacak adam yoktu resmen. Yanlış bir ilk 11 seçimi, Avrupa için kadronun nicelik/nitelik olarak yetersiz olması, ciddi bir kondisyon ve fizik farkı; ağır bir yenilgiyi beraberinde getirdi. Mağlubiyet hocaya yazar.

Beşiktaş kötü yenildi, sağlık olsun. Beşiktaş'ın gidişatı da pek iyi değil.

Yanlış kadro tercihi, kötü bek performansları ve orta sahadaki rezil Onana farka sebep oldu. Forvet de oldukça tecrübesizdi. Alabileceği bir maçtı yazık oldu diyelim.

Sıkıntılı bir yenilgi oldu, hocanın hatası çok bence, özellikle kadroda ama bakalım önümüzdeki maçlar nasıl gidecek.

Beşiktaş'ı kevgire çevirdiler, bari bir gol at. 4-0 sıkıntı.

İfadeler: 698
Benim anlamadığım şey Immobile sakat falan mıydı? Sakat değilse UEFA maçlarında neden böyle önemli bir maçta yedek başlatır ve ultra tecrübesiz bir adamı ilk 11 başlatır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…