Detaylar
Kim cevapladı?Behzatinho
Yetkin
Herif felaket bitik. Futbol onu bırakmış o bırakmamış.
Veysel'in hatasına ne diyeceğiz peki, Antalya'da size mi maç satmaya çalıştı o zaman
Ekleme olarak şunu da diyeyim, aynı golü Bodo Glimt maçında da atmıştık. Sanırım Bodo bize UCL kazandırmaya çalışıyor, maç satıyor.
ysffbulut 52
Üstün
Adam yıllardır Galatasaray'da oynadığı dönemin ekmeğini yiyor şaka gibi.Herif felaket bitik. Futbol onu bırakmış o bırakmamış.
Behzatinho
Yetkin
Arsenal deplasmanına onunla çıkmıştık.. Aklıma gelince bir kötü oldum.Adam yıllardır Galatasaray'da oynadığı dönemin ekmeğini yiyor şaka gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Görkem Say 9
Üstün
Veysel'in hatasına ne diyeceğiz peki, Antalya'da size mi maç satmaya çalıştı o zaman![]()
Kardesim bu nasil bir mantik? Kendi kalesine gol atan tek oyuncu mu bu adam? Birisi istemeden kendi kalesine gol atiyor oburu bu pozisyonlarda karar vermekle yukumlu gorevli bariz bir penalti vermiyor. Bu ikisi arasinda nasil bir baglam kurabiliyorsun penaltiyi verse belki atamayacaksin belki Antalya yine donecek de burada bu kadar bariz bir penaltinin verilmemesi komedidir. Ayni sey GS'ye olsa su an manas destani gibi aciklama gelmisti mesela.
Benim bildiğim kadarıyla rakibe hatalı pas atan tek futbolcu da Alanya kalecisi Victor değil, Uğurcan da atıyor arada. Ayrıca hakem göremiyorum cevap verdiğim arkadaşın mesajında alakasız olmuş.Kardesim bu nasil bir mantik? Kendi kalesine gol atan tek oyuncu mu bu adam? Birisi istemeden kendi kalesine gol atiyor oburu bu pozisyonlarda karar vermekle yukumlu gorevli bariz bir penalti vermiyor. Bu ikisi arasinda nasil bir baglam kurabiliyorsun penaltiyi verse belki atamayacaksin belki Antalya yine donecek de burada bu kadar bariz bir penaltinin verilmemesi komedidir. Ayni sey GS'ye olsa su an manas destani gibi aciklama gelmisti mesela.
ONDEARTH
Uzman
Tarihin en iyi antalyaspor'u, yapacak bir şey yok.![]()
Bazı hahalar +1 olmalı.