Benim bildiğim kadarıyla rakibe hatalı pas atan tek futbolcu da Alanya kalecisi Victor değil, Uğurcan da atıyor arada. Ayrıca hakem göremiyorum, cevap verdiğim arkadaşın mesajında alakasız olmuş.

Hangi mesajı alıntıladığına bakmadım açıkçası, bu tarz pozisyonlarda niyet okumam ben, kimsenin de haddine olmamalı zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadarıyla rakibe hatalı pas atan tek futbolcu da Alanya kalecisi victor değil, uğurcan da atıyor arada. Ayrıca hakem göremiyorum cevap verdiğim arkadaşın mesajında alakasız olmuş.

Bayağı bir "penaltı+kırmızıkart+laciverttakımatıncayakadar" jokerlerini kullanıp bu maçta kullanamayınca GS'nin attığı gole takılmışlar.

Fenerbahçe her ne olursa olsun şu maçtan galibiyet almak zorundaydı. Hakemi de yeneceksin gerekiyorsa.
Bu arada şunu belirtmek lazım bu hafta hakemlerin tamamı rezaletti, gerek GS-Alanyaspor maçındaki Singo'nun kırmızı kartı gerekse Beşiktaş-Kocaelispor maçındaki atak kesen pozisyon alışları ve çalmadığı fauller. Çok saçma hakem hataları vardı bu hafta. İnatla da hakemlerle ilgili bir ayar da çekilmiyor yani.

Singo'nun pozisyonu altta, Galatasaray'lı olup objektif bakabileceğini düşündüğüm @Milas'tan yorum talep ediyorum. Kartın rengi kırmızı mı değil mi?

Şimdi Beşiktaş'ın penaltı pozisyonu konuşulacak, onunla alakalı yorumlarla beraber ekliyorum.

Fenerbahçe her ne olursa olsun şu maçtan galibiyet almak zorundaydı. Hakemi de yeneceksin, gerekiyorsa.
Bu arada şunu belirtmek lazım, bu hafta hakemlerin tamamı rezaletti. Gerek GS-Alanyaspor maçındaki Singo'nun kırmızı kartı, gerekse Beşiktaş-Kocaelispor maçındaki atak kesen pozisyon alışları ve çalmadığı fauller... Çok saçma hakem hataları vardı bu hafta. İnatla da hakemlerle ilgili bir ayar da çekilmiyor yani.

Singo'nun pozisyonu altta. Galatasaraylı olup objektif bakabileceğini düşündüğüm @Milas'tan yorum talep ediyorum. Kartın rengi kırmızı mı, değil mi?

Maç içerisinde 2 kırmızı pozisyonu var: Biri GS aleyhine, diğeri lehine. Birini koyup diğerini koymamak absürt olmuş biraz.

Antalyaspor ilk yarıyı 1-0 kapatınca 1/2 oynayanlar havaya girdi. Daha sonra ikinci yarı erken dakikalarda durum 2-0 olunca yasal siteler bile Fenerbahçe kazanır için 9.17 gibi oranlar açtı. O sırada herkes abandı şampiyonluk için maç garanti dönecek diye. Durum 2-2 olunca bu sefer Fenerbahçe kazanır için olan oran 1.57’ye kadar düştü yine dönecek diye abandılar. Daha sonra 20 dakika gol sesi çıkmadı.

Bazen oranlar takip edilince bazı şeyler ayarlanmış oluyor.

Maç içerisinde 2 kırmızı pozisyonu var: Biri GS aleyhine, diğeri lehine. Birini koyup diğerini koymamak absürt olmuş biraz.
Diğer pozisyon dediğin sanırım penaltı beklenen pozisyon. Osimhen hamle önceliğini kaybetmesine rağmen ayağını öne atıp hamle önceliği almaya çalışıyor ama topa müdahaleyi kaçırdığı için faul yapmış oluyor. Aliti'nin pozisyonu bu yüzden Antalya lehine faul ki bunu tüm yorumcular açıkladılar.

Mounie'nin pozisyondan bahsediyorsan El Bilal Toure'nin Ozan Tufan ile girdiği ikili mücadelenin çok benzeri bir pozisyon, dolayısıyla o pozisyonda dediğim şey burada da geçerli. Burada hakemin oyuncunun güç transferini yapıp yapmadığını görüyor olması gerek. Bana göre güç transferi yüksek lâkin saha içinde verilmesi gereken bir kart, VAR'ın devreye girmesi pek olası değil. Pozisyonun kaydı yok lâkin fotoğrafı var, fotoğraf EBT'nin pozisyonu gibi oldukça yanıltıcı, bu yüzden eklemem sağlıklı olmaz. Kaydı olan pozisyonlar üstünden incelemek daha doğru.

Ortadaki hakem gormuyor eyvallah dedik de su pozisyona cidden VAR nasil mudahale etmiyor anlamak guc gercekten. Hadi el kurallarina bir sey diyemiyoruz Avrupa'da da bariz ellere calmiyorlar artik o kuralla o kadar oynadilar ki kimse net bir karar veremiyor. Ancak su pozisyonlara da VAR artik girsin ya.