Detaylar
Kim cevapladı?Neymar'a hiç üzülmedim. İyi bile oldu. Gidip de kaleciye dalaşmalar falan nedir öyle? Zaten yenik durumdasın, vakit aleyhine işliyor. Bir an önce atıp hemen oyunu başlatması gerekirken sanki galip olan oymuş gibi zaman geçirtmesi akıl alır gibi değil. Ne kadar itici bir tip öyle. Haaland tek başına ezdi geçti bunları. İkinci golden sonraki duruşu tavrı bile ben size tek başıma yeterim der gibiydi. Tebrikler Norveç!
- Makaleler
- 2
Neymar balonuna elveda Haaland harbi ülkeyi sırtlıyor.
La Grande Aquila 39
Başarılı
Haaland çok başka.
2017 desek daha doğru olur, PSG’e gittikten sonra bir şeyler oldu.Neymar 2023'den sonra yok oldu. 2023 öncesi ve sonrası Neymar'ı diye bir şey var.
Veira 40
Üstün
2023'e kadar iyiydi yine. 2022'de PSG'de güzel başlangıç yapmıştı. 2023'de bilek sakatlığı bitirdi kariyerini. Aynı zamanda disiplinsizliği de.2017 desek daha doğru olur, PSG’e gittikten sonra bir şeyler oldu.
xLeomessi
Becerikli
Neymar klasik sorumsuz güney Amerikalı futbolcuların son nesillerinden biriydi. Oyuna girdiği an zaten kaybedeceklerini anladım. Ama Prime neymar başka bir mevzuydu. Bu arada mesele gol atmaksa haland bu şekilde devam ederse, tek olayı gol atmak olan lavuğun rekorlar elden gidecek gibi ^^