Görünen köy bazen kılavuz istemez.

Sen dalgana bak hoca, şampiyon yine Galatasaray olacak bu gidişle :)

Hatta Tedesco'nun ligin gidişatı ve FB yönetimi açısından da iyi bir hoca olmadığını belirtmiştik.

Tedesco doğru bir tercih değildi, ilk başarısızlıkta hocayı kesip atan FB için değil özellikle. Trabzonspor maçında da gördük, Trabzon 10 kişi kalmasaydı başka bir skor olacaktı. Oynadığı geçiş oyununu yaptıracak yerli seçenekler vardı zaten Fenerbahçe için.

Geçen hafta GS berabere kaldığında o konuya fb ölüm kalım maçında yine ölür, şampiyonluğu verir yazmıştım, öyle de oldu. Garip bir takım gerçekten.

Bir de 1-0'dan 2-1 yapıp 90+9'da gol yediler. Fb'li arkadaşlara sabır diliyorum 😄

Kategoriyi göz ardı etmiştim ancak yine bir bakayım dedim. Üzücü ya, artık maç izlemiyorum ben şahsen ülkedeki taraftarların holigan olmasından dolayı ancak yine de çok üzücü, bir kez şampiyonluk görsem yeterli ya, oda olmayacak sanırım :/

Kimse kusura bakmasın, Fener bu sene şampiyonluğu kendi eliyle kaybetti, GS o kadar hata yaptı ki bu sezon, buna rağmen 1. sıraya bir türlü yerleşemedi Fener.

Penaltı kararı doğru ama ilk yarıdaki Sowe pozisyonunda da karar penaltıydı. Samet’in kırmız kart kararı yanlış ilk faul sarı değildi. Talisca kırmızı görmedi 2 kere bileğe direkt müdahaleye rağmen vs. vs. Uzun lafın kısası herkesin adaleti şaşar Allah'ın adaleti şaşmaz.

Çağlar söyüncü ve ederson... Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten. Neyse alışığız zaten sonraki sezon için girdik maçkoliğe ilk 11 kuruyorum şu an.

Fenerli dostlarım umutlarınizi yitirmeyin hala bir ihtimal var.

1000000815.webp

Kimse kusura bakmasın, Fener bu sene şampiyonluğu kendi eliyle kaybetti, GS o kadar hata yaptı ki bu sezon, buna rağmen 1. sıraya bir türlü yerleşemedi Fener.
Tam olarak öyle. GS ne zaman puan kaybetse Fenerbahçe de inadına şampiyon olmayacağım der gibi puan kaybetti.