Birileri öyle de isteyebilir. Fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın, onların takımları adına bir şey söylemiyorum. Dengelerin alt üst olması ve Süper Lig üzerine dikkat çekilmesi için yapılabilir mi, yapılabilir. Belli olmaz.Takımlarla hiç bir ilgim yok ama FB'nin şampiyon olma ihtimali aşırı düşük olsa da, 4 averaj farkı var ve GS'nin kaybetmesi gerekiyor. Mucizevi bir şey yaşanıp FB'nin şampiyon olacağını düşünüyorum ben, sonra da hayvan gibi dalga geçecekler.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayvan gibi lobiler dönebilir Türkiye'de maçlardan bağımsız, olası durum.Birileri öyle de isteyebilir. Fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın, onların takımları adına bir şey söylemiyorum. Dengelerin alt üst olması ve Süper Lig üzerine dikkat çekilmesi için yapılabilir mi, yapılabilir. Belli olmaz.
Kim dedi acaba rekor kırılır diye? Şahsen büyük sayfaları takip etmeme rağmen görmedim.Vay anasını ya, fenerlilerin bile dün "Galatasaray 6 rekorunu kıracak üstümüzde." dediği türden bir maçtı, nasıl böyle bitti, son hafta Galatasaray yine puan alamazsa ve Fener şampiyon olursa cidden şoka uğrarım, futbol sen nelere kadirsin...
Elma ısıran 44
Üstün
Fenerbahçe 10 kişi oynamasına rağmen hak ederek kazandı bir Galatasaraylı olarak diyebilecek başka hiçbir şeyim yok. Ölümüne dalga geçecekler bizimle, ağzımı bile açamam.
Haftaya Konya-GS maçının berabere biteceğini bilmeyen yoktur.
GS son maçta 1 puan alsa şampiyon. Hani TD ve oyuncular 10 IQ'lu değilse, son maçı vermez.
mudurvekili
Yetkin
Terim TD oldu da haberimiz mi yok abi?