Maç Sonucu: Galatasaray 0 - Fenerbahçe 1

Hiçbir şey belli olmaz. Galatasaray son 2 haftada öyle bir grafik çiziyor ki her şey olabilir. Kaldı ki Konya'ya çok sağlam teşvik primleri sağlanacaktır düşüncesindeyim.
Konya ile GS berabere kalırsa iki takımın da işine geliyor. Biri şampiyon, diğeri de kümede kalıyor.

Konya ile GS berabere kalırsa iki takımın da işine geliyor. Biri şampiyon, diğeri de kümede kalıyor.
Konya kazanırsa Fenerbahçe şampiyon oluyor. Ölümüne oynamaları için Konya'yı teşvik etmekten daha doğru bir zaman olamaz. Bunu bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Haftaya her şey olabilir.

Kim dedi acaba rekor kırılır diye? Şahsen büyük sayfaları takip etmeme rağmen görmedim.

Dostum oturup da insanların söylediği yorumu arayıp bulup atamam, kimin söylediği de önemsiz, fenerlilerin çoğu Galatasaray'ın performansı ve psikolojik üstünlüğüyle oyunu alacağını söylüyorlardı, Twitter'da da dün gezdiğim çoğu yorum kısmında maçla alakası olan 7 8 atarlar, rekor kırılır biz bu oyunla Galatasaray'ı geçemeyiz gibi yorumlar vardı.

Galatasaraylıyım fakat Fenerbahçe bu maçı kazanmayı sonuna kadar hak etti. Galatasaray çok kötü top oynadı. Fenerbahçe ise 10 kişiye rağmen epey iyi oynadı. Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım.

Bakalım, haftaya kim şampiyon olacak? Bekleyip göreceğiz.

İki takımda rezalet oynadı GS'nin şutu yok aşırı heyecanlı panik oynadılar. Fb'yi tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…