O maçın 21. dk'sı 1-0'dı nasıl 4-4 olmuş lan? Sorloth 4 gol ne ara attı?Ek bir bilgi koyayim şuraya. Biz derbiyle uğraşırken Arda Güler bu maç attığı 2 gol ile rekor kırdı.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran 44
Üstün
Hiçbir şey belli olmaz. Galatasaray son 2 haftada öyle bir grafik çiziyor ki her şey olabilir. Kaldı ki Konya'ya çok sağlam teşvik primleri sağlanacaktır düşüncesindeyim.Haftaya Konya-GS maçının berabere biteceğini bilmeyen yoktur.
Hat-Trick yaptı diye biliyorum bir oyuncusu.O maçın 21. dk'sı 1-0'dı nasıl 4-4 olmuş lan? Sorloth 4 gol ne ara attı?
Konya ile GS berabere kalırsa iki takımın da işine geliyor. Biri şampiyon, diğeri de kümede kalıyor.Hiçbir şey belli olmaz. Galatasaray son 2 haftada öyle bir grafik çiziyor ki her şey olabilir. Kaldı ki Konya'ya çok sağlam teşvik primleri sağlanacaktır düşüncesindeyim.
- Makaleler
- 1
Sorloth, adam aşırı kral oynadı.
Bu arada Konya maçı aşırı ılımlı geçecek, berabere biter. Ama mantıken FB şampiyon olsun isterim.
Elma ısıran 44
Üstün
Konya kazanırsa Fenerbahçe şampiyon oluyor. Ölümüne oynamaları için Konya'yı teşvik etmekten daha doğru bir zaman olamaz. Bunu bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Haftaya her şey olabilir.Konya ile GS berabere kalırsa iki takımın da işine geliyor. Biri şampiyon, diğeri de kümede kalıyor.
Kim dedi acaba rekor kırılır diye? Şahsen büyük sayfaları takip etmeme rağmen görmedim.
Dostum oturup da insanların söylediği yorumu arayıp bulup atamam, kimin söylediği de önemsiz, fenerlilerin çoğu Galatasaray'ın performansı ve psikolojik üstünlüğüyle oyunu alacağını söylüyorlardı, Twitter'da da dün gezdiğim çoğu yorum kısmında maçla alakası olan 7 8 atarlar, rekor kırılır biz bu oyunla Galatasaray'ı geçemeyiz gibi yorumlar vardı.
Max Caulfield 45
Üstün
Galatasaraylıyım fakat Fenerbahçe bu maçı kazanmayı sonuna kadar hak etti. Galatasaray çok kötü top oynadı. Fenerbahçe ise 10 kişiye rağmen epey iyi oynadı. Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım.
Bakalım, haftaya kim şampiyon olacak? Bekleyip göreceğiz.
Bakalım, haftaya kim şampiyon olacak? Bekleyip göreceğiz.
Yeni konular
-
-
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ve Breakpoint için Türkçe yama tavsiyesi
- gorkemsahin1995
-
-
-
-
-
Derin Uzay kitabı iyi mi, LGS paragraf ve anlama sorularında işe yarar mı?
- RamKokusuSeven
-
-