Detaylar
Kim cevapladı?Hiç beklemiyordum bu sonucu. Tebrikler Galatasaray!
N'oldu burada fark yer diyen, orda hakem yok diyen, Liverpool 5 atar 10 atar diyen arkadaşlar burda mıyız? Barış'la Yunus'la olmaz diyenler? Bence futbol konuşmayı bırakın. N'oldu @Görkem Say?
İbre tamamen tersine döndü.
seeraddar
Yetkin
Ben bekliyordum.Hiç beklemiyordum bu sonucu. Tebrikler Galatasaray!
Singo içinde bir 25 daha.Ben bekliyordum.uğurcan için Trabzon'un IBAN'a 20 daha atsınlar.
Arkadaşlar seviyeli ve keyifli sohbet için teşekkürler bu arada. Foruma canlılık geldi. Ara sıra yapalım böyle bayağı keyifli oldu.
Görkem Say
Üstün
N'oldu burada fark yer diyen, orda hakem yok diyen, Liverpool 5 atar 10 atar diyen arkadaşlar burda mıyız? Barış'la Yunus'la olmaz diyenler? Bence futbol konuşmayı bırakın. N'oldu @Görkem Say?
Ben fark yer diye bir cümle kurmadım açıkçası. Geçen yıl Tottenham’ı yenmiştiniz ama genel karne felaketti yine büyük konuşuyorsunuz. Liverpool saçma sapan 11 ve değişiklikler yapmasına rağmen çok net goller de kaçırdı. Barış ile yine olmaz diyorum kaçırdığı ilk pozisyonda belli zaten. Maç boyu karşısında hayatının tamamını orta sahada oynamış birisiyle geçirdi.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Oğlum bu adamlar cidden futboldan gram anlamıyor, sırf çamur olsun diye bu yorumlar. Bu maçı izleyen adam bizim gibi olur kalbim durdu stresten.
Hepsini sana söylemedim ama hala boş konuşuyorsun. İlk yarı sonucu yazdığın mesajı da gördüm. Neyse.Ben fark yer diye bir cümle kurmadım açıkçası. Geçen yıl Tottenham’ı yenmiştiniz ama genel karne felaketti yine büyük konuşuyorsunuz. Liverpool saçma sapan 11 ve değişiklikler yapmasına rağmen çok net goller de kaçırdı. Barış ile yine olmaz diyorum kaçırdığı ilk pozisyonda belli zaten. Maç boyu karşısında hayatının tamamını orta sahada oynamış birisiyle geçirdi.