Balkondan atlıyordum... Son 10 dakika izleyemedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok net 2 tane kaçan pozisyon var.Galatasaray, Galatasaray gibi oynasa bu maç en az 3-0 biterdi.
Onlar Türk değil dostum. Ağlak yunanlılar. Birazcık gururu olan vatandaş bu galibiyete sevinir.
Salah'ı tokatladı valla. Harbiden bu maç Singo ve Jakops çok başka oynadı.Bu arada Jakobs'un yanlış olduğunu söyleyen tayfa adamın ne kadar atletik olduğunu görmüş oldu. En son orta sahada M. Salah kovalıyordu adam.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Icardi 2023’te yakmıştı Galatasaray'ı, Bayern maçında sinirden saçımı yolacaktım. Şimdi de girdi, atakları bozdu. Bu adam Süper Lig’de girsin golünü atsın ama Şampiyonlar Ligi’nde oynamamalı.Onlar Türk değil dostum. Ağlak Yunan'lar. Birazcık gururu olan vatandaş bu galibiyete sevinir.
Salah'ı tokatladı vallahi. Harbiden bu maç Singo ve Jakops çok başka oynadı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle. Osimhen'i dinlendirmek için İcardi oynasın. ŞL'de kafileye bile koymasınlar.İcardi 2023 de yakmıştı GS'yi bayern maçında saçımı yolacaktım sinirden, şimdi de girdi atakları bozdu. Bu adam Süper ligde girsin golünü atsın şampiyonlar liginde oynamamalı.
Görkem Say
Üstün
Hepsini sana söylemedim ama hala boş konuşuyorsun. İlk yarı sonucu yazdığın mesajı da gördüm. Neyse.
Liverpool bugün 2 tane net gol kaçırdı ilk yarı. İlk yarı GS ne oynadı? Liverpool bu maça ortada Szo - Alister - Gra üçlüsü ile çıkıp sağda Salah - Frimpong ikilisi oynasaydı sence sonuç farklı olmaz mıydı? Geçen yıl da o Tottenham maçında benzer senaryo oldu işte. Ben bu maçtan önce Live’nin kapalı savunmaları açma konusundaki zaaflarını da bu forumda yazdım yine. Atletico maçını da kazanırsa GS farklı şeyler konuşuruz. Liverpool ligde de ite kaka kazanıyor zaten kaç maçtır. GS’nin bu maçı kazanması anlam ifade etmiyor demiyorum ama 5’de birin değerindeki takımlara karşı şamar oğlanına dönünce bir şey demiyorsunuz bir maç büyük takımın birisine karşı farklı oynayınca ne oldu triplerine giriyorsunuz? BAY ile olmayacağını 2 yıldır anlamadıysanız ne desem boş zaten.
Çıksaydı kardeşim ben mi dedim Salah'la çıkma diye?Liverpool bugün 2 tane net gol kaçırdı ilk yarı. İlk yarı GS ne oynadı? Liverpool bu maça ortada Szo - Alister - Gra üçlüsü ile çıkıp sağda Salah - Frimpong ikilisi oynasaydı sence sonuç farklı olmaz mıydı? Geçen yıl da o Tottenham maçında benzer senaryo oldu işte. Ben bu maçtan önce Live’nin kapalı savunmaları açma konusundaki zaaflarını da bu forumda yazdım yine. Atletico maçını da kazanırsa GS farklı şeyler konuşuruz. Liverpool ligde de ite kaka kazanıyor zaten kaç maçtır. GS’nin bu maçı kazanması anlam ifade etmiyor demiyorum ama 5’de birin değerindeki takımlara karşı şamar oğlanına dönünce bir şey demiyorsunuz bir maç büyük takımın birisine karşı farklı oynayınca ne oldu triplerine giriyorsunuz? BAY ile olmayacağını 2 yıldır anlamadıysanız ne desem boş zaten.
Salah son 30 dakika girdikten sonra ayağına değen top sayısı kaç acaba?