Çıksaydı kardeşim ben mi dedim Salah'la çıkma diye? :D Ayrıca maçı Google'dan takip etmediysen eğer GS'nin daha çok net gol pozisyonu var ilk yarıda da ikinci yarıda da. Daha ikinci dakikada karşı karşıya kaçtı ama tabii Barış adam döver, yumruk atar topu öyle alır değil mi? 3 senedir Barış'la gayet güzel oluyor. Sıvama bence.

Salah son 30 dakika girdikten sonra ayağına değen top sayısı kaç acaba? 🤔

Çıksaydı kardeşim diye bakarsan sonra başka bir maçta yine çok kötü oynayıp yenildiğinde ama biz Liverpool’u yenmiştik nasıl olur dersin tıpkı geçen yıl Tottenham’ı yenmiştik dediğiniz gibi. Çünkü o maçta da kabul etmek istemediniz o durumu. Salah girdikten sonra adam Gra ve Frimpong çıkardı maçtan. Farkındaysan Isak’da topla buluşamadı demekki genel kurguda bir hata var anlaması çok zor değil. Galibiyete sevinin ama çok anlam yüklemeyin diyorum geçen yıllarda olduğu gibi. Sonra yine Atletico maçında işler ters giderse bu sefer niye böyle oldu acaba dersiniz. GS’nin ilk yarıda daha çok net pozisyonu olduğuna katılmıyorum Osimhen’in karşı karşıya kaldığı pozisyon ikinci yarı zaten. İlk yarı tek net pozisyonunuz BAY ile.

Barış gayette tekme tokatla bu yıl gol attı, bütün hakemler de gol geçersiz olmalıydı demedi mi kardeşim doğruya doğru demekten bu kadar korkmayın. Bu kadar iyiyse bu adam kaç maçtır milli takımda yokları oynuyor, karşısına biraz atletik bek gelince bütün avantajını kaybediyor. Tek vasfı fiziğini kullanmaya çalışıp adam geçmek olan birisi BAY. Yunusla kıyaslamam mesela o BAY’dan hem daha yetenekli hem de top tekniği birkaç gömlek daha iyi.

Chelsea maçını düşünerek hata yaptı ve bedelini ödedi ilk 11 oynasalardı daha farklı bir liverpol izleyeceğimizi düşünüyorum yine de GS tebrik ederim inanılmaz bir oyun oynadı ama bir daha söylüyorum gidip Bodø/Glimt yenilirse bu galibiyetin tek 3 puandan daha fazlası olmadığını biri Okan'a anlatır umarım.