Maç Sonucu | Galatasaray 1-0 Liverpool

Her şeye rağmen Liverpool'un tur atlayacağını düşünüyorum.
Çok yüksek ihtimalle. GS, Avrupa maçlarını kendi sahasında farklı oynuyor sadece. Deplasmanda bugünkü gibi bir oyun çıkmıyor.

Tur atlaması güzel olur, BJK'liyim ama ülke puanı lazım.
Son cümle pek samimi değildi.

Hocam, alınmayın ama bizi Chelsea bile yok eder.
Alınmam ama bence çoğu kişi Galatasaray'ın başardığı işin farkında değil. Liverpool'u bir sezon içerisinde 2 kere yenmek inanılmaz büyük bir başarı. Artık eskisi gibi değiliz.

Union maçını saymazsak neredeyse 2 yıldır evinde yenilmemiş GS.

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 5 bekliyordum. Galatasaray tarafından.

İfadeler: D4C
Chelsea mi? Dostum Liverpool ile oynadık hatırlatayım.
Chelsea bu sezon daha iyi.

Alınmam ama bence çoğu kişi Galatasaray'ın başardığı işin farkında değil. Liverpool'u bir sezon içerisinde 2 kere yenmek inanılmaz büyük bir başarı. Artık eskisi gibi değiliz.
Yani kimseyi kötülemek için demiyorum ama bence Galatasaray bu turu atlar çeyrek finalde elenir paşa paşa diğer sezon hem Fenerbahçe hem Galatasaray gider. İki temsilci iyi olur. Ülke puanından seneye Fenerbahçede gidecek değil mi 2. olursa.

Barış Damper Yılmaz dümdüz fiziğiyle yok etti maçı, gerçekten genetik anomali eleman. Kemal'e dün maçtan önce söylemiştim Damper Yılmaz-CL ilişkisini çok güzel anlatmıştım ona. Sağ olsun dediğimi boşa çıkarmadı. Liverpool'un golünde el kararı doğru lâkin VVD'ye sarılan da bir oyuncu var, orada bir penaltı beklemiştim ama hakem oraya bakmaya yeltenmedi. Seyir zevki nispeten düşük bir maçtı. Anfield'da skor avantajı pek olmadığı için Galatasaray'ın kontra atakta gol bulması lazım özellikle Damper Yılmaz'a gene çok iş düşecek.
Davinson'un yerine muhtemelen Singo-Apokerim tandemi olacak, Boey bek geçip Sallai'yi yedeği olarak kullanacaktır Okan. Bu durumda Boey'i sürekli öne prese zorlayacak bir 2. bir kanat forvetle çıkmak isteyebilir Liverpool. Bu bağlamda da Singo'nun önünde Torreira ve Lemina'nın stoperlerin arasına girip tandem tamamlaması gerekecek. Taktiksel açıdan zor bir maç olacak, Okan'ı belki de ilk kez taktiksel açıdan bu kadar zorlayacak bir maç izleyeceğiz CL'de. Bakalım neler olacak?

Bu görseldeki adam dünyanın gizli lideri olup, kendisine bulaşanları er ya da geç cezalandıracaktır. Kendisine bir kez daha saygı ve sevgi duyar, başarılarının devamını dileriz.

Takıma kazandıracaksa gitsin ama fizik gücü olarak yerini doldurabilecek oyuncumuz yok maalesef.

Maçlarda çok hata yapıyor hocam, o hataları görmemek için gözsüz olmak lazım. Eğer "Barış Alper çok iyi oyuncu, kesinlikle Galatasaray'a lazım" diyenler bir daha maç filan izlemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…