Chelsea mi? Dostum Liverpool ile oynadık hatırlatayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yüksek ihtimalle. GS, Avrupa maçlarını kendi sahasında farklı oynuyor sadece. Deplasmanda bugünkü gibi bir oyun çıkmıyor.Her şeye rağmen Liverpool'un tur atlayacağını düşünüyorum.
Alınmam ama bence çoğu kişi Galatasaray'ın başardığı işin farkında değil. Liverpool'u bir sezon içerisinde 2 kere yenmek inanılmaz büyük bir başarı. Artık eskisi gibi değiliz.
Union maçını saymazsak neredeyse 2 yıldır evinde yenilmemiş GS.Çok yüksek ihtimalle. GS, Avrupa maçlarını kendi sahasında farklı oynuyor sadece. Deplasmanda bugünkü gibi bir oyun çıkmıyor.
Tur atlaması güzel olur, BJK'liyim ama ülke puanı lazım.
Son cümle pek samimi değildi.
Chelsea bu sezon daha iyi.Chelsea mi? Dostum Liverpool ile oynadık hatırlatayım.
Yani kimseyi kötülemek için demiyorum ama bence Galatasaray bu turu atlar çeyrek finalde elenir paşa paşa diğer sezon hem Fenerbahçe hem Galatasaray gider. İki temsilci iyi olur. Ülke puanından seneye Fenerbahçede gidecek değil mi 2. olursa.Alınmam ama bence çoğu kişi Galatasaray'ın başardığı işin farkında değil. Liverpool'u bir sezon içerisinde 2 kere yenmek inanılmaz büyük bir başarı. Artık eskisi gibi değiliz.
Qarabag'ı hafife almak gibi olmasın ama Chelsea önce gitsin Qarabag'ı yensin ondan sonra tehdit olarak düşünülebilir.
Takıma kazandıracaksa gitsin ama fizik gücü olarak yerini doldurabilecek oyuncumuz yok maalesef.