Hakem olmasa rezil olunacak maçtı. Osimhen denen kabile üyesine de verdikleri dokunulmazlığa bak. Komedi gibi şu lig. Direkt SİRKİYE SÜPER GS LİGİ.

Mehmet Türkmen yine Galatasaray’a maç hediye etti. Göztepe’nin çıktığı bütün atakları faul uydurarak kesti. Geçen hafta Vlahovic’e-Trossard’a yapılan, ondan önceki hafta Mert Müldür’e yapılan müdahaleler daha ağır olmasına rağmen penaltı çalınmamıştı iki takım da puan kaybetmişti. Cidden böyle şampiyon olup sevinen var mı?

Genel olarak küçümseme huyumuzu eleştirdim, Göztepe’ye özel konuşmadım ama evet, Göztepe güçlü bir takım. Geçen sene maçlarını da izledim epey beğeniyorum.

Avrupa maçlarında da Juve’lere Live’lere kafa tutup saçma takımlara yeniliyoruz bu huyumuz yüzünden.

Sahadaki yönetimde ne vardı? Hatalı diyebileceğim tek karar Eren’in verilmeyen kırmızı kartıydı bana kalırsa, o kadar. Onu da taban dalmadı diye vermedi bence ama çok sert müdahaleydi ve gereksizdi, kırmızı verilebilirdi.

Diğer pozisyonlar temiz. Penaltı doğru, Sanchez kararı doğru. Başka ne var ki?
Tek tek anlatamam ama bana göre sizin doğru olarak düşündüğünüz birçok karar hatalıydı. Ülkemizde hakemler değişiyor, yönetimler değişiyor ama büyük olarak nitelendirilen İstanbul takımlarına ve bence özellikle Galatasaray'a uygulanan imtiyazlar bir türlü değişmiyor. Yani küçük küçük uygulanan imtiyazlar bir zaman sonra direkt sonucu belirliyor bu da çok kırıcı bir durum. Bu sene işimiz daha zor sanırım. 😒

Fener'in toplam kupa sayısı, başarısı GS'nin yarısına bile denk gelmiyor. Diyeceklerim bu kadar.

Hakem kime taraflı davrandı acaba?

Osimhen'in ofsayt saydıkları golünde top ayaktan çıktıktan sonra çizgi çekmişler, o da ayarlı.

Dosya Ekleri

• images.webp
    images.webp
    219 KB · Görüntüleme: 6
Hakem kime taraflı davrandı acaba?
Kaynak Cimbomruhu ne demesini bekliyorsun?

Osimhen'in ofsayt saydıkları golünde top ayaktan çıktıktan sonra çizgi çekmişler, o da ayarlı.

Fanatikliği bir kenara bırakıp birde buna bak.
Galatasaray-Göztepe

Yada buna ne dersin?
En büyük gs mira aydın'ın babası Cihan Aydın maçı resmen Alanyaspor'dan  alıp gs'ye verdi. Bunlar tesadüf değil ‼️ #ALNvGS

Bakmışken sözde başarısının arkasındakilere de bakalım.

Bunları sizde çok iyi biliyorsunuz. Sadece sırf yazmak için yazıyorsunuz. Rezilliğinizi tüm dünya biliyor. İstediğiniz savunmayı atın, her türlü çürüyecek.

Hayatımda bundan saçma yorum görmedim. Ben mi dedim kardeşim 10 kişi oynayın diye. Futbol kuralları dahilinde atıldılar, atılmasalardı faul yapmasalardı ben ne yapayım Allah Allah? Küçümsediğin takımlara bak Juve ve Live. 3 maçın 2’sinde Liverpool yendik. Bunu Premier Lig’de bile Liverpool’a kendi evinde bile olsa yapabilecek takım yok sen ne anlatıyorsun bana? Sizi de göreceğiz. Arne Slot bizim maçtaki tepkilerini bilerek abartılı şekilde verdiğini basın açıklamasında söyledi. Onun da arkasına sığınmayın.

Göztepe maçına gelirsek, hakemle ilgili fiyasko bir durum yoktu. Penaltıyı da Polonyalı yabancı VAR hakemi verdi. Şu yabancı VAR hakemleri de siz istiyorsunuz diye geldi zaten lige. Türk istemiyorsunuz, yabancının kararlarını beğenmiyorsunuz. Ne yapalım sizin için? Alien çağıralım uzaylılar yönetsin maçlarımızı.

Mantikli karsilastirma yapamiyor musun? Iki ayakli bir eslesmenin ikisini de 10 kisi oynayan ve buna ragmen ikinci macta 5xG bulan bir takima dis gecirdik diyorsun. Sen 5xG'nin ne anlama geldigini biliyor musun? Arne Slot'un aciklamasini don bir daha oku o zaman mumkunse. Gerrard'in aciklamalarina vs. girmiyorum bile onlar daha utanc verici.

Olay sence o mu? Bizim penaltilarimizi vermeyen hakem de yabanciydi. Zihniyet degismedikten sonra ister VAR ekle - kaldir, ister yabanci hakem getir. He getirdikleri yabanci VAR hakemleri de oyle cok iyi hakemler degil. Su macin hakemini adamlar yaptigi hatalar yuzunden Polonya ikinci ligine dusurmusler. Polonya ikinci ligine dusurulen adam geliyor senin VAR hakemin oluyor. Yabanci diye getirilen boyle adamlar iste. Art niyetli veya kotu niyetli hakem bulacak olsam yabanci da bulurum. Bizim Lyon macindaki hakem cok mu iyi niyetliydi sanki o da yabanciydi iste.

Ya bir de bak yine penaltisinda degilim. Osimhen'in suradaki tekmesine bak. Adam bildigin tekme atiyor ya bilerek sinirinden.

Bu hareketler ne abi? Nasil top oynuyorsunuz siz? Arda Okan'a yapilan faulun haddi hesabi yok bir de gitti Abdulkerim faul yapmasina ragmen cocuga sari kart verdi.