Hakem olmasa rezil olunacak maçtı. Osimhen denen kabile üyesine de verdikleri dokunulmazlığa bak. Komedi gibi şu lig. Direkt SİRKİYE SÜPER GS LİGİ.
Tek tek anlatamam ama bana göre sizin doğru olarak düşündüğünüz birçok karar hatalıydı. Ülkemizde hakemler değişiyor, yönetimler değişiyor ama büyük olarak nitelendirilen İstanbul takımlarına ve bence özellikle Galatasaray'a uygulanan imtiyazlar bir türlü değişmiyor. Yani küçük küçük uygulanan imtiyazlar bir zaman sonra direkt sonucu belirliyor bu da çok kırıcı bir durum. Bu sene işimiz daha zor sanırım.Genel olarak küçümseme huyumuzu eleştirdim, Göztepe’ye özel konuşmadım ama evet, Göztepe güçlü bir takım. Geçen sene maçlarını da izledim epey beğeniyorum.
Avrupa maçlarında da Juve’lere Live’lere kafa tutup saçma takımlara yeniliyoruz bu huyumuz yüzünden.
Sahadaki yönetimde ne vardı? Hatalı diyebileceğim tek karar Eren’in verilmeyen kırmızı kartıydı bana kalırsa, o kadar. Onu da taban dalmadı diye vermedi bence ama çok sert müdahaleydi ve gereksizdi, kırmızı verilebilirdi.
Diğer pozisyonlar temiz. Penaltı doğru, Sanchez kararı doğru. Başka ne var ki?
Kaynak Cimbomruhu ne demesini bekliyorsun?
Osimhen'in ofsayt saydıkları golünde top ayaktan çıktıktan sonra çizgi çekmişler, o da ayarlı.
Hayatımda bundan saçma yorum görmedim. Ben mi dedim kardeşim 10 kişi oynayın diye. Futbol kuralları dahilinde atıldılar, atılmasalardı faul yapmasalardı ben ne yapayım Allah Allah? Küçümsediğin takımlara bak Juve ve Live. 3 maçın 2’sinde Liverpool yendik. Bunu Premier Lig’de bile Liverpool’a kendi evinde bile olsa yapabilecek takım yok sen ne anlatıyorsun bana? Sizi de göreceğiz. Arne Slot bizim maçtaki tepkilerini bilerek abartılı şekilde verdiğini basın açıklamasında söyledi. Onun da arkasına sığınmayın.
Göztepe maçına gelirsek, hakemle ilgili fiyasko bir durum yoktu. Penaltıyı da Polonyalı yabancı VAR hakemi verdi. Şu yabancı VAR hakemleri de siz istiyorsunuz diye geldi zaten lige. Türk istemiyorsunuz, yabancının kararlarını beğenmiyorsunuz. Ne yapalım sizin için? Alien çağıralım uzaylılar yönetsin maçlarımızı.