Keşke 10-15 tane yeseydik. Bu kadroyla ligde bile kalamayız, küme düşeriz.
Hocam, ben sizi anlamadım. GIF fenerli ama Galatasaray için Süper Lig'den bahsediyorsunuz.
Keşke 10-15 tane yeseydik. Bu kadroyla ligde bile kalamayız, küme düşeriz.
Boykot ediyorum.Hocam, ben sizi anlamadım. GIF fenerli ama Galatasaray için Süper Lig'den bahsediyorsunuz.
Her yıl strese sokmasalar dediğin taraftar 4 yıldır şampiyonluk yaşıyor. Hazırlık maçlarını büyütmeye gerek yok.Defans rezalet halde. Oyuncular aşırı yorgun ve hantal görünüyorlar. Her yıl strese sokmasalar şu taraftarı ölürler zaten. Bir dönemi de rahat geçirelim, arkamıza yaslanıp izleyelim yok.
Hocam maçta Uğurcan adama gol atsın diye pas verdi resmen. Gel de deli olma. Tabii hiçbirini kötülemiyorum ama böyle de hata yapılmaz.
İzlemedim hocam.Hocam maçta Uğurcan adama gol atsın diye pas verdi resmen. Gel de deli olma.
Olabilir. Size suç bulmuyorum; yanlış anlaşılmasın. Fakat izleseniz -kesin olmasa bile- hak verirdiniz.
Süper Lig şampiyonluğuna doyduk diye umuyorum artık. Kadro zaten ligin üzerinde. Derdimiz uzun süredir görülen eksikleri kapatmaları ve Avrupa'da 4-5 yemeden mücadele edebilmemiz olmalı. Ne kadar süredir 10 numara yok takımda, hiçbir adım atılmadı. Oyun tarzı ve taktikler geçen yılla bire bir aynı. Böyle giderse bu yıl da 90 dakika kapalı savunma açmaya çalışırken kontradan yenilen golleri izleriz. Galatasaray'ı çözmek çok basit geliyor Avrupa takımlarına.Her yıl strese sokmasalar dediğin taraftar 4 yıldır şampiyonluk yaşıyor. Hazırlık maçlarını büyütmeye gerek yok.
Geçen senenin şampiyon takımı transfer diye deliriyor anlayamıyorum neye yetmiyor?