Defans rezalet halde. Oyuncular aşırı yorgun ve hantal görünüyorlar. Her yıl strese sokmasalar şu taraftarı ölürler zaten. Bir dönemi de rahat geçirelim, arkamıza yaslanıp izleyelim yok.
Her yıl strese sokmasalar dediğin taraftar 4 yıldır şampiyonluk yaşıyor. Hazırlık maçlarını büyütmeye gerek yok.

Her yıl strese sokmasalar dediğin taraftar 4 yıldır şampiyonluk yaşıyor. Hazırlık maçlarını büyütmeye gerek yok.
Süper Lig şampiyonluğuna doyduk diye umuyorum artık. Kadro zaten ligin üzerinde. Derdimiz uzun süredir görülen eksikleri kapatmaları ve Avrupa'da 4-5 yemeden mücadele edebilmemiz olmalı. Ne kadar süredir 10 numara yok takımda, hiçbir adım atılmadı. Oyun tarzı ve taktikler geçen yılla bire bir aynı. Böyle giderse bu yıl da 90 dakika kapalı savunma açmaya çalışırken kontradan yenilen golleri izleriz. Galatasaray'ı çözmek çok basit geliyor Avrupa takımlarına.

Ya hazırlık maçı da olsa bu tip takımları üç büyüklerin yenmesi gerektiğini düşünüyorum ama GS son 4 sezonun şampiyonu zaten taraftarın transfer diye çırpınmasını anlamıyorum. Geçen seneki son 16 oynatan kadrodan değişiklik yok sonuçta, tek eksik bir on numara.

Geçen senenin şampiyon takımı transfer diye deliriyor anlayamıyorum neye yetmiyor?

Geçen sene de yetmiyordu, son 4 sezonda en çok puan kaybı yaptığımız sezon bu sezon oldu. Bu maçta 2 kişi dışında as kadroyla çıktık ona rağmen böyle bitti. Galiba 21/22 sezonu geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör: