Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Galatasaraylıyım ama hatayspor ile nasıl berabere kalıyorsun ya.
Muhtemelen futbol ile aran pek yok ama gayet doğal. Hatta Hatayspor'un alabileceği bir maçtı. Neden şaşırdın ki?
Blackraven
Üstün
Bence GS'de Osimhen dışında herkese Osimhen'e gol attırın da mutlu olup gitmek istemesin veya (bu ekstrem durum) daha çok gol atsın da elimizden çıksın, Icardi dönmek istiyor (bence sakatlığı yalan, Osimhen geldi diye kafa izni verdiler) onu geri alacağız tarzı şeyler söylenmiş. Yoksa yukarıda da yazıldığı gibi GS asla bu kadar çok son vuruş yerine ekstra pas yapan bir takım değildi. 1 derecelik açıyı bulduğu anda topu kalenin üstüne çakan adamlar penaltı noktasına pas ata ata maçı yedi. Hatayspor ise hakettiği bir puanı aldı.
Mertens'in Hitbox'u nasılsa artık havaya tekme atınca yere yuvarlanıyor.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Yabancı VAR hakeminin geldiği anlaşıldı.Galatasaray-Hatayspor maçı 1-1 berabere sonlandı. Ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 116056
Yalan yok bu arada kazandıkları penaltı gerçekten penaltıydı, bariz bir şekilde topa elle müdahale var.
Galatasaray-Hatayspor maçı 1-1 berabere sonlandı. Ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 116056
Yalan yok bu arada kazandıkları penaltı gerçekten penaltıydı, bariz bir şekilde topa elle müdahale var.
Ben aynı bu şekilde düşünüyorum
Son düzenleme:
Galatasaraylıyım ama hatayspor ile nasıl berabere kalıyorsun ya.
Öyle değil de istatistiklere bakmak lazım.
Hatay ev sahibiydi ayrıca kümeden çıkmak için her türlü puana ihtiyaçları var o yüzden gol atmak için isteklilerdi ki maç 1-0 bitseydi 3 puan alacaklardı ve hatay bunları 4 eksiği olmasına rağmen yaptı.
fakat öte yandan GS'de mağlubiyetsiz devam ediyor hala fakat serisi bozulmuş oldu ve Fener için puan farkı azalma şansı var.
DieWerk
Uzman
Bence Okan Buruk dönemindeki en büyük problem Galatasaray'ın hemen hemen hep tek farklı galibiyet almasıdır. Taraftar hep yüreği ağzında maç izliyor. Son maçlarda ıkına ıkına 2-1'lerle maç alıyordu zaten Galatasaray. Düşüş belliydi, bir yerde problem çıkacağı belliydi o da Hatay oldu. Takım çok laubali, buna acilen bir çözüm bulunulmalı. Hücumda son noktayı koyamıyorlar bir türlü. Eyüp maçının bir diğer kopyası oldu bu maç.
Son düzenleme:
except
Uzman
- Makaleler
- 1
İlk yarı takım çok ciddiyetsiz oynadı. İkinci yarı bol pozisyonlu geçti. Barış Alper Yılmaz, saç baş yoldurttu. Verilen penaltı kararı doğru, Mertens'in dizine "darbe" var. Oyuncu ayağını askıya almıyor,direkt dizine darbe olduğu için ayağı kesiliyor.
İlk yarıdaki el pozisyonu ise net penaltı. Destek eli olmasıyla bir ilgisi yok. Oyuncudan sekmesiyle de bir ilgilisi yok çünkü oyuncu bile isteye top sektikten sonra eliyle topu düzeltiyor.
Fakat bu maçı verilmeyen penaltıya bağlamamak lazım. En az 4-5 net gol kaçırdı ikinci yarı Galatasaray. Böyle ufak tefek kazalar olabilir. Fenerbahçeliler pek umutlanmasın, umut insanı öldürür.
İlk yarıdaki el pozisyonu ise net penaltı. Destek eli olmasıyla bir ilgisi yok. Oyuncudan sekmesiyle de bir ilgilisi yok çünkü oyuncu bile isteye top sektikten sonra eliyle topu düzeltiyor.
Fakat bu maçı verilmeyen penaltıya bağlamamak lazım. En az 4-5 net gol kaçırdı ikinci yarı Galatasaray. Böyle ufak tefek kazalar olabilir. Fenerbahçeliler pek umutlanmasın, umut insanı öldürür.
Muhtemelen futbol ile aran pek yok ama gayet doğal. Hatta Hatayspor'un alabileceği bir maçtı. Neden şaşırdın ki?
Evet fazla ilgilenmiyorum, babam tutuyor diye tutuyordum zaten, sadece maç sonuçlarına bakıyorum.
Valla TR'de futbol bitmiş artık ya. İyi ki takip etmiyorum. Takip edenler de zaten çok stresleniyor. Artık ülkemizde futbolda bile şike ve rant var. Hem de bunlar açık açık yapılıyor. Bence içinde 100 milyonluk oyuncu(en son 75'e düşmüştü glb) olan GS'nin bu takımla berabere kalmayı bırak içinden geçmesi lazım. Adamlar oynamıyor ki. Oyuncuların da hiç disiplini yok. Örnek olarak Ronaldo bir maçta 4-5 gol atsa bile son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmıyor. Ancak bizim ülkemizdeki futbolcular nedense buraya yatmaya geliyorlar. Zaten emeklilik yeri burası.