Her maçta olduğu gibi teknik direktörü gömen tayfa gelmiş. Tamam o zaman İspanya teknik direktörü bize gelsin montella onlara bakalım 6 atabilecek miyiz ? Oyuncular dandik. Futbolda kötüyüz işte.

Bence fena değil. Bizim standartlarımıza göre sevinilecek bir skor bile sayılır. Çünkü 15-0 da olabilirdi. En azından sadece 6 gol yemişiz. Buna da şükür. Daha kötüsü olabilirdi diye düşünmek lazım.

Belki gündemi değiştirmek için bilerek yemişlerdir bu golleri. Türkiye'nin herbir kurumu ve kuruluşu satılmıştır yani, iftira atmıyorum ama öyle hissediyorum artık :D.

Zaten yenileceğimiz belliydi, ama 6-0 hiç beklemiyordum. Eğer 6-0 yeniliyorsak sorun İspanya’nın iyi oynamasında değil bizim çok kötü oynamamızda.

şampiyon takımdan 6 yemek gayet normal. kendi sahanda bile 3 yersin ama kötü oynarsan 6 yersin. bu takım bulgasristan olsaydı çok sıkıntı olurdu.

Oturmuş bir sistemimiz yok. Oyuncuya göre hoca seçimi yapılıyor ve her gelen teknik direktör, kendi sistemini empoze etmeye çalışıyor. Futbolcularımızın gözünden bakarsak bu gerçekten zor bir süreç. Yeterli disiplin mevzusuna girmiyorum bile. Sürpriz olmayan bir sonuç oldu.