Krmm

Üstün
Arkadaşlar artisan mousepad alacam. Fakat şöyle bir durum var. Normalde siyah alacaktım kir belli etmesin diye. Lakin siyah olanın XL olanı stokta var. XXL olanı maalesef tükenmiş. Fakat maça yeşil rengini alırsam eğer XXL şeklinde stokları var. Fakat renk olarak da alınır mı? Bilemedim. Aslında güzel duruyor maça rengi. Sizce ne yapmalıyım?

Siyah - XL - 49 cm eni / 42 cm derinliği

Maça yeşili - XXL - 50 cm eni / 49 cm derinliği

1.webp

2.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar artisan mousepad alacam. Fakat şöyle bir durum var. Normalde siyah alacaktım kir belli etmesin diye. Lakin siyah olanın XL olanı stokta var. XXL olanı maalesef tükenmiş. Fakat maça yeşil rengini alırsam eğer XXL şeklinde stokları var. Fakat renk olarak da alınır mı? Bilemedim. Aslında güzel duruyor maça rengi. Sizce ne yapmalıyım?

Siyah - XL - 49 cm eni / 42 cm derinliği

Maça yeşili - XXL - 50 cm eni / 49 cm derinliği

Eki Görüntüle 186779

Eki Görüntüle 186780
Sistemin genel temasına göre değişir ama garip bir renk.

Sistemin genel temasına göre değişir ama garip bir renk.

Klavyem siyah, farem ve kulaklığım beyaz. Bilgisayarı da komple siyah toplayacağım akvaryum şeklinde. Masam süt beyazı. Saymadığım bir şey kalmadı sanırım. Durum bu şekilde Yusuf hocam ne yapayım sizce :D

Sisteminizin fotoğrafını atarsanız yorum yapabiliriz.

Şu an fotoğraf atamıyorum hocam fakat üst mesajımda belirttim her şeyi. Okur musunuz rica etsem.

Klavyem siyah, farem ve kulaklığım beyaz. Bilgisayarı da komple siyah toplayacağım akvaryum şeklinde. Masam süt beyazı. Saymadığım bir şey kalmadı sanırım. Durum bu şekilde Yusuf hocam ne yapayım sizce :D

Şu an fotoğraf atamıyorum hocam fakat üst mesajımda belirttim her şeyi. Okur musunuz rica etsem.
Siyah al.

Yani sisteme genel olarak baktığımda garip durur gibime geliyor. Mümkünse siyah veya beyaz tercih edin derim.

Klavyem siyah , farem ve kulaklığım beyaz. bilgisayarı da komple siyah toplayacam akvaryum şeklinde. Masam süt beyazı. Saymadığım bir şey kalmadı sanırım. Durum bu şekilde Yusuf hocam napayim sizce :D

Şuan foto atamıyorum hocam fakat üst mesajımda belirttim her şeyi. Okur musunuz rica etsem.
İnek tezeği rengi o. Gitmez sisteme. Siyah&Kırmızı bir mousepad güzel olabilir.