MacBook Air 2017 vs MacBook Pro 2015

Cevap için teşekkür ederim. İş için alacağım ben. E ticaret işi yapıyorum, ürün takibi olsun, ürün bulma olsun vs. O zaman Air modelini almak daha mantikli. Sanki ekran konusunda Air daha temiz olabilir gibi. Elbet de Pro'nun ekrani daha kaliteli ama temiz olmadiktan sonra ne ise yarar aslında iPad işimi görür mü bilmiyorum. Onuda bir düşüneceğim

İş icinse alinabilir şu anda yatiyor benimki evde bir ise yaramiyor e ticaret icin vs Air en iyisidir hocam ekrani retina değil islak mendille falan silersin cunku gercekten cok sinir bozucu bir şey ekrani silememek silsen bile 1 gun sonra ayni oluyor toz vs aliyor ve yansima yapiyor mat ekran değil ekrani kutuphanede falan yansima yapiyordu kendimi gorup duruyordum MacBook Air 2017 isinizi gorur fazlasiyla e ticaret icin alabileceginiz en iyi laptoplar macbooklar professiyonel degilseniz hiç gerek yok Pro versiyona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…