Onurmsl
Uzman
Air aldım yazmışım ama MacBook Pro 2014 aldım memnun musun diye soracaksan yanı ne ıcın aldığına göre degısır yanı ben ogrencıyım kütüphanede vıdeo ızlemek ıcın aldım ısımı gördü onun dışında bir şey yapılacak bır makine değil yanı ıs için falan almayacaksan pek ısını görmez ben 9 bın TL'ye aldım eksılerınden bahsedeyım çantamda ağırlık yapıyordu kıtaplsrla beraber bir çantada taşınacaksa bence ağır bır laptop belki wındowslar daha ağırdır bunlar retına oldugu ıcın ekranları temızlenmıyor yanı ıslak mendıl vuramıyorum ve bu çok sınır bozucu ekranını normal bezlerle ıslak olmayan bezlerle sıliyorum ama temiz olmuyor ve sürekli kullandığım için delirtiyordu beni şarjı benimki eski olduğu için 5 saat falan gidiyordu ekran kalitesi falan mükemmel ama öğrenci isen ben şu an iPad aldım ve memnunum hafif ve hızlı ama ne için alacağına bağlı MacBook eğer iş için falan almayacaksan bence alma iPad al.
Cevap için teşekkür ederim. İş için alacağım ben. E ticaret işi yapıyorum, ürün takibi olsun, ürün bulma olsun vs. O zaman Air modelini almak daha mantikli. Sanki ekran konusunda Air daha temiz olabilir gibi. Elbet de Pro'nun ekrani daha kaliteli ama temiz olmadiktan sonra ne ise yarar