MacBook Air M2 2022 13" Cyberpunk 2077 2K Performansı

Makaleler
43
For This Mac, sadece dikey senkronizasyonu kapattım:

Orta:

Ultra:

Ultra, sadece MetalFX'i değiştirdim:

Ultra, 2K çözünürlük ve MetalFX tekrar Kalite ayarında:

Tamamen denemek için yaptım, Ultra grafik, 2K çözünürlük ve MetalFX vb. hiçbir şey açık değil, saf M2 performansı:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırpılmış M2 bile kendisine göre iyi performans veriyor. Max sürümlerle gayet oynanabilirdir diye düşünüyorum.

Güzel sayılır. Oynanabilir kıvamda çalışacaktır. Fakat performans ne kadar sürdürüleblilir bilmiyorum. TKolay bence.hrottle yiyecektir.

@mr.esat
Evet biraz ayar yapınca gayet oynanabilir seviyede. Bayağı bi' oynadım, açıkçası For This Mac veya benzeri ayarlarda pek throttle yemedim, CPU ve GPU sıcaklıkları ortalama 70-80 derece aralığında. RAM kullanımı 7-8 GB seviyelerinde. SSD sıcaklığının en fazla 40-48 derecelere çıktığını gördüm. Şarjı nasıl etkiliyor bilmiyorum hep prize takılı iken oynadım. Genel olarak sürdürülebilir bir seviyede, ortalama 40-50 FPS civarında alıyorum, hiç 30 FPS'in altına düştüğünü görmedim. Şahsen hikayeli bir oyun için gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…