Kugpix

Uzman
Evet sorum başlıktaki gibi. Halihazırda bir Windows kasam var R7 5700X3D ve 3060 Ti'li ancak hiç MacBook kullanmadım. Oyun içeriği üretiyorum ve edittir falan PC'de yoruluyorum. MacBook'da istediğim yerde edit yapabilir miyim? MacBook'da Premiere Pro kullanılır mı stabil? Alacağım model 8/256 pil döngüsü 300'lerde sağlık 90, alınır mı? Daha iyi seçenekler var mı?

Evet sorum başlıktaki gibi. Halihazırda bir Windows kasam var R7 5700X3D ve 3060 Ti'li ancak hiç MacBook kullanmadım. Oyun içeriği üretiyorum ve edittir falan PC'de yoruluyorum. MacBook'da istediğim yerde edit yapabilir miyim? MacBook'da Premiere Pro kullanılır mı stabil? Alacağım model 8/256 pil döngüsü 300'lerde sağlık 90, alınır mı? Daha iyi seçenekler var mı?
Küçük edit işleri ise kullanılır, fakat şu anki sistemde kalın. Sanki bir şikayetiniz mi var?

Windows'um kalacak ek olarak MacBook düşündüm kesme biçme ses ekleme vs yapıyorum zaten M1 öneriyor bazı insanlar M.2 daha iyi değil mi?
M2 daha iyi, fakat geçmeseniz de olur; yani “geçtiniz, o baba fark budur” falan demeyeceksiniz. Zaten basit işler yapıyorsunuz, boşa para israfı olur.

Oraya buraya gidip kullanma gibi bir hedefin yoksa, alip yine evde masa basinda edit islerini yapacaksan gerek yok. macOS'da kullandigin Premiere Pro sana ev ortaminda ekstra bir rahatlik saglamayacak cunku. Evden ayriliyorsan, disarida calismak istiyorsan, baska sehre vs. gidiyorsan olabilir ama ne olursa olsun 8/256 modelden kacinin. En az 16/256 olsun.