ArdaReis_00

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Ben GTA 5 almayı düşünüyorum ama maalesef Windows bilgisayarım yok, MacBook Air M2 8 GB RAM 256 GB SSD bilgisayarım var. Bildiğiniz gibi GTA 5'in native macOS desteği yok, bu yüzden Whisky ile GTA 5 çalıştıracağım ama size bir sorum olacak. Sizce gerçekten GTA 5 alınır mı? Çünkü eskiden FitGirl'den crack GTA 5 indirmiştim; aslında yorumlar olumluydu ama biraz oynadıktan sonra çöküp bozulmuştu. Sizce oyunun paralı halinde de böyle çökme, açılmama sorunları olur mu ve kaç FPS verir? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Ben GTA 5 almayı düşünüyorum ama maalesef Windows bilgisayarım yok, MacBook Air M2 8 GB RAM 256 GB SSD bilgisayarım var. Bildiğiniz gibi GTA 5'in native macOS desteği yok, bu yüzden Whisky ile GTA 5 çalıştıracağım ama size bir sorum olacak. Sizce gerçekten GTA 5 alınır mı? Çünkü eskiden FitGirl'den crack GTA 5 indirmiştim; aslında yorumlar olumluydu ama biraz oynadıktan sonra çöküp bozulmuştu. Sizce oyunun paralı halinde de böyle çökme, açılmama sorunları olur mu ve kaç FPS verir? Düşüncelerinizi bekliyorum.
  • GTA 5’in native macOS desteği olmadığından, Whisky kullanarak oynamak istiyorsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
  • MacBook Air M2'nin 8 GB RAM ve 256 GB SSD ile oyun performansı sınırlı olabilir. RAM, çoklu görev yaparken veya oyun oynarken yeterli olmayabilir.
  • Whisky gibi bir çözümle oyun çalıştırırken stabilite sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle grafik ve işlemci yükü altında hatalar ortaya çıkabilir.
  • Paralı versiyonu satın almak, daha stabil bir performans sağlayabilir ancak yine de macOS üzerinde emülatör kullanırken sorunlar çıkabilir.
  • FPS performansı, sistem konfigürasyonunuza ve oyunun ayarlarına bağlı olarak değişir ama 30 FPS civarında oynamayı bekleyebilirsiniz.

Öneriler:
1. Oyun ayarlarını düşük seviyeye düşürerek deneyin.
2. Eğer mümkünse 16 GB RAM'e yükseltmeyi düşünün.
3. Whisky ve oyun dosyalarının en güncel sürümde olduğundan emin olun.
4. Denemeden önce bazı forumlarda ya da kullanıcı yorumlarında deneyimlerini incelemek faydalı olacaktır.

GTA 5'i oynamak için sistem gereksinimlerinizi göz önünde bulundurduğunuzda dikkatli olmanızı öneririm.