Unity, Unreal Engine gibi oyun motorlarında ve Blender gibi 3D uygulamalarında kullanmak amacıyla MacBook almayı düşünüyorum. Seçeneklerim arasında MacBook Air M4 (24 GB 512 GB SSD) ya da M4 Prolusu var. Sömestir tatilinde 1 aylık oyun bilgisayarımdan uzak kalacağım için LoL, Sea of Thieves, Dead By Daylight gibi oyunları kısa sürelik de olsa oynayabilmek istiyorum. Oyun performansının çok iyi olmasına gerek yok önemli olan 3D uygulamalarını kaldırabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
3D uygulamalarda MacBook tavsiye etmiyorum.
kefencimusto
Uzman
Ben olsam ekranı 60Hz olan makineye 45k bayılmazdım ama sen bilirsin. 10k telefonlar bile 120 Hz ile geliyor artık.
Alternatif ne alabilirim laptop olarak? Apple'ın o kadar para alıp 3D işlemleri kaldıramaması garibime gidiyor
shiedae3
Başarılı
Alternatif ne alabilirim laptop olarak? Apple'ın o kadar para alıp 3D işlemleri kaldıramaması garibime gidiyor.
NVIDIA ekran kartlı laptop alman en mantıklısı olur ASUS Zephyrus modellerine bakabilirsin bütçe nedir?
Bütçem 70-100 bin.NVIDIA ekran kartlı laptop alman en mantıklısı olur ASUS Zephyrus modellerine bakabilirsin bütçe nedir?
Omerta Silenzio
Başarılı
Unity unreal falan diyorsan sil kafandan o seçeneği. Windowsa yönel.
- Makaleler
- 1
G16 bakabilirsiniz. Eski modellerde stuttering sorunları vardı ama yeni nesil modellerde giderildi.
G16 bakabilirsiniz. Eski modellerde stuttering sorunları vardı ama yeni nesil modellerde giderildi.
Şu ekran kartına 1200p ekran yakışmıyor ya.