Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe nedir? Bilgisayarda Linux dışında hangi işlemler yapılacak?
Genel kullanım için bakıyorum. Bütçem 48 bin.
Bütçe nedir? Bilgisayarda Linux dışında hangi işlemler yapılacak?
Aktif olarak iyi bir masaüstü bilgisayara sahibiyim daha çok dizi film izleme, iyi pil süresi ve dışarıda kullanım için bakıyorum.
Son düzenleme:
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
@Arda Çil, baştan belirtmeliyim, MacBook M4 dediğin laptopun tam karşılığı ve ya rakibi yok. Keza güç olarak, keza batarya performansı olarak.
Aktif olarak iyi bir masaüstü bilgisayara sahibiyim daha çok dizi film izleme, iyi pil süresi ve dışarıda kullanım için bakıyorum.
Ben bu noktada M4 Air tercih ettim hatta bugün satın aldım. Linuxcuyum evet ama laptop tarafında maalesef Apple'a hak vermeliyim. Zira en iyi performansı ve batarya süresini bu ufaklıklar veriyor.
Ben bu noktada M4 Air tercih ettim hatta bugün satın aldım. Linuxcuyum evet ama laptop tarafında maalesef Apple'a hak vermeliyim. Zira en iyi performansı ve batarya süresini bu ufaklıklar veriyor.
Güncelleme desteğinde tek problem 6 yıl sonra kullanışsız olabiliyor.
racooss
Yetkin
- Makaleler
- 1
Güncelleme kesilse bile kullanmaya devam edebilirsin. Macbook Air M4,512 bence 10 yılı rahat çıkarırGüncelleme desteğinde tek problem 6 yıl sonra kullanışsız olabiliyor.
Mordor Kumpircisi
Becerikli
Macbook'ların tam olarak bir alternatifi yok işletim sistemi stabilitesi, pil verimliliği ve sessizlik açısından.
racooss
Yetkin
- Makaleler
- 1
Macbook başka bir seviye. Sırf meraktan ikinci el Air almıştım. Kuş gibi hafif, taş gibi sağlam. tasarımı harika. Tek parmakla açılabiliyor. Webcam hiçbir Windows laptop'ta görmediğim seviyede kaliteli. Hoparlör ise mükemmeldi. O seviyede yüksek ses verip o sesi de temiz, müziklerde de bas verecek kadar. Bu kadarını beklemiyordum. Gerçekten eşsiz bir deneyimdi. Linux yükleyemeyince satmıştım.Macbook'ların tam olarak bir alternatifi yok işletim sistemi stabilitesi, pil verimliliği ve sessizlik açısından.