YazılımıSeviyorum

Çalışkan
Şu anda MacBook Air M4'ler alınır mı? Normalde yeni yıl gelmeden almayı planlıyordum ama sarktı maalesef. 16 GB RAM ve 256 GB konfigürasyonlu halleri ortalama 47.500TL ile - 50.000TL arasındayken 512 GB olanı 58.000TL civarlarında. Bu fiyatların altına inme ihtimali var mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pozitif Teknoloji güvenilir bir yer, Apple'ın yetkili ve doğrulanmış satıcısı. Öğrenci indirimi de var, az buz da indirim değil. Maalesef fiyatlar inmez, ama öğrenci indirimli hali bile fazla ise, M4 yerine M2 veya taşınabilir olmaması sorun değilse M4 Mac mini tavsiye ederim. 256 GB alıp harici SSD almak direkt 512 GB model almaktan çok daha ucuza geliyor, evet 512 GB ve üzeri kapasiteye sahip olan modellerin SSD'leri bir tık daha uzun ömürlü ve okuma-yazma hızları daha yüksek ama sırf bi' 256 GB daha fazladan alan için 10.000TL para vermek hiç mantıklı değil.

Apple urunleri indirime girmiyor pek. Aksine, zamlaniyor. M4'u en ucuz alabilecegin yer burasi.

Pozitif Teknoloji güvenilir bir yer, Apple'ın yetkili ve doğrulanmış satıcısı. Öğrenci indirimi de var, az buz da indirim değil. Maalesef fiyatlar inmez ama öğrenci indirimli hali bile fazla ise, M4 yerine M.2 veya taşınabilir olmaması sorun değilse M4 Mac mini tavsiye ederim. 256 GB alıp harici SSD almak direkt 512 GB model almaktan çok daha ucuza geliyor, evet 512 GB ve üzeri kapasiteye sahip olan modellerin SSD'leri bir tık daha uzun ömürlü ve okuma-yazma hızları daha yüksek ama sırf bi' 256 GB daha fazladan alan için 10.000TL para vermek hiç mantıklı değil.

Peşin fiyatına taksitle almayı planlıyordum ama pt de benim kartıma yok.

Bende 3 gündür dönüp dolaşıyorum hangi site hangi karta taksit yapıyor diye, PT harbiden çok sağlam fiyata satıyor piyasaya göre ama KuveyTürk kart yok. Hepsiburada-Amazon-Trendyol üçlüsünde fiyatlar çok benzer. Pazarama Maximum karta 9 taksit yapıyor ama fiyatları çekici değil. Ne var şu kart kampanyalarını biraz daha genişletseler..

Bende 3 gündür dönüp dolaşıyorum hangi site hangi karta taksit yapıyor diye, PT harbiden çok sağlam fiyata satıyor piyasaya göre ama KuveyTürk kart yok. Hepsiburada-Amazon-Trendyol üçlüsünde fiyatlar çok benzer. Pazarama Maximum karta 9 taksit yapıyor ama fiyatları çekici değil. Ne var şu kart kampanyalarını biraz daha genişletseler.

Siz kaç GB SSD'li olana bakıyorsunuz?

Pozitif Teknoloji'den aldığım sıfır MacBook'ta parmak izleri vardı. Bu yüzden iade etmiştim. İade edilen ürünleri hiç kontrol etmeden sıfır diye satıyorlar sanırım.