ömer0999

Başarılı
Yer
Zeytinburnu
Merhaba,

Ben crossover ile MacBook Air M4'ten Spider-Man: Web of Shadows'u kurup açabildim fakat Activision ve Marvel tanıtımından sonra oyunu yükle veya yeni oyuna başla kısmında Enter'e basınca donup kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? ya lütfen bilginiz yoksa bile bişey yazın
@Recep Baltaş

Ekran Resmi 2025-11-01 21.17.54.webp

Ekran Resmi 2025-11-01 21.20.42.webp

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben crossover ile MacBook Air M4'ten Spider-Man: Web of Shadows'u kurup açabildim fakat Activision ve Marvel tanıtımından sonra oyunu yükle veya yeni oyuna başla kısmında Enter'e basınca donup kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ya lütfen bilginiz yoksa bile bir şey yazın
@Recep Baltaş

MacBook çoğu oyun için uyumsuz diye biliyorum. Oyunları çalıştıracak güce sahip fakat işletim sisteminden dolayı sıkıntılar oluyor. Bu yüzden olmuş olabilir

MacBook çoğu oyun için uyumsuz diye biliyorum. Oyunları çalıştıracak güce sahip fakat işletim sisteminden dolayı sıkıntılar oluyor. Bu yüzden olmuş olabilir.

Biliyorum ama crossover adlı program ile .exe uzantılı oyunlar açılabiliyor bende çok az bir bilgiyle ve ChatGPT'nin yardımıyla oyunu açabildim fakat attığım görseldeki yerde dondu ve attığım görseldeki hatayı verdi.Recep Baltaş'ın bu uygulamayla ilgili video su vardı ama ben pek bir şey anlamadım.

Spiderman 1,2 ve miles morales'i bitirdim bu oyunuda merak ediyorum Lütfen yardım edin arkadaşlar

@Recep Baltaş

Oyunun sadece CD sürümü var mış, Steam'a hiç çıkmamış. Bu yüzden herhangi bir fix yapıldığını zannetmiyorum. Büyük ihtimal çalışmayacaktır.

Yani bunun Mac'te açmam ile alakası yok mu? Ama oyunun açılış sahneleri geliyor Spider-Man Activision ve Marvel introsunun orada sallanıyor.

Daha yeni çıkan oyunlara bakın bence. Hatta internette aratarak önceden oynayabileceğiniz oyunlar hakkında araştırma yapmanızı tavsiye ederim. MacBook'lar oyun amaçlı üretilen ürünler değiller. Özellikle M3 işlemciler itibari ile artık oyunda oynatmayı amaçlıyorlar. Ama çok eski oyunlarda uyumsuzluk sorunları olabilir.

Hocam yeni Spider-Man oyunlarını açsam laptop patlar. Size bir sorum var en düşük ayarlarda marvels Spider-Man 1 de kaç FPS alırım.

Daha yeni çıkan oyunlara bakın bence. Hatta internette aratarak önceden oynayabileceğiniz oyunlar hakkında araştırma yapmanızı tavsiye ederim. MacBook'lar oyun amaçlı üretilen ürünler değiller. Özellikle M3 işlemciler itibari ile artık oyunda oynatmayı amaçlıyorlar. Ama çok eski oyunlarda uyumsuzluk sorunları olabilir.

Hocam yeni Spider-Man oyunlarını açsam laptop patlar. Size bir sorum var en düşük ayarlarda marvels Spider-Man 1 de kaç FPS alırım.

30-60 FPS arasında oynanıyordu galiba ama emin değilim. RAM'iniz de önemli. En iyisi oynamak istediğiniz oyunun testlerine bakın. En güvenli yol bu.

30-60 FPS arasında oynanıyordu galiba ama emin değilim. RAM'iniz de önemli. En iyisi oynamak istediğiniz oyunun testlerine bakın. En güvenli yol bu.

RAM 16. Mesaj yazanlar için çok teşekkürler Spider-Man shatter dimensions oynuyorum şu an ve sıkıntısız çalışıyor. Marvel's Spider-Man'IDE deneyeceğim.