Macbook Air SSD sorunu

24169

Becerikli
Merhaba, elimde 2011 model 27 inç iMac var. Hâlen "canavar gibi" demek isterdim ama eh işte, yaşlı kurt.

MacBook Air M2 modelinden bir tane alayım diyorum ama SSD gömülü olduğu için korkutuyor. Ben aşırı derecede fazla veri yazıp siliyorum ve üstüne bu kıytırık cihaz RAM swap yapmak için SSD’yi öldürecek.

Aldığım cihazı 5 yıl sonra çöpe atmak istemiyorum. Bunların SSD değişimi mümkün mü?

Son düzenleme:

Mümkün ama yapan sayılı yer var.

Mümkün ama yapan sayılı yer var.

Merak ettiğim 5 ya da 10 yıl sonra bu işlemi yaptırabilecek miyim, artık bilgisayarlar kolay kolay eskimiyor.

Sadede abobe indesing ve illüstrasyon kullanıyorum ve yıllarca işimi görecek güçte. Keşke normal nvme ssd olsaymış şu cihazlarda.

Hocam M.2 SSD kutusu ve M.2 SSD ile depolama sorununu ortadan kaldırmak oldukça kolay.

Lehimli SSD’nin cozumu bos yuva varsa kolay fakat RAM de rehimli ise hayat bitiyor.

Lehimli SSD’nin cozumu bos yuva varsa kolay fakat RAM de rehimli ise hayat bitiyor.
Bellek modülleri de lehimli büyük ihtimal thinkpad carbon alıp bu dertleri düşünmeyeceğim. Aletin canını çıkaracağım için bana çok dayanmaz gibi.

Konuya cevap veren herkese teşekkür ederim, ürünü almaktan vazgeçtim. Gözyaşım pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…