Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Bunlar zarar vermez de klavye ya da ekran koruyucu falan alırsan o ekrana zarar verebilir. Klavye ile ekran arasına bir şey sıkıştırmamak lazım çünkü MacBook’lar sıfıra sıfır kapanıyorlar. Bunlardan şeffaf bir tane ben de kullanıyorum bilgisayarımı çok yanımda taşıdığım için.
necosell
Uzman
Çizilme oldumu peki kasayla arasında toz biriktikçe çizildiğini duymuştumBunlar zarar vermez de klavye ya da ekran koruyucu falan alırsan o ekrana zarar verebilir. Klavye ile ekran arasına bir şey sıkıştırmamak lazım çünkü MacBook’lar sıfıra sıfır kapanıyorlar. Bunlardan şeffaf bir tane ben de kullanıyorum bilgisayarımı çok yanımda taşıdığım için.
mete01
Üstün
Hiçbir sorun olmaz hatta koruyucu. Ben çok sert bir şekilde duvara çarptım kesin eziklik oldu diye düşünmüştüm ama bu kılıf kırılmış cihazda hiçbir sorun olmamıştı. Bunu öneririm. Klavye koruyucu ise önermem. Toz birikiyor.
Elma ısıran
Üstün
Şahsen tozdan kaynaklanacak olan küçük çizikler umrumda değil. Cihazım darbe kaynaklı hasar görmesin benim derdim o.Çizilme oldumu peki kasayla arasında toz biriktikçe çizildiğini duymuştum
necosell
Uzman
@Elma ısıran @mete01 cihazı çok sık kullanmıyorum ama anladığım kadarıyla hard case alırsam daha sağlıklı olur gibi. Teşekkürler arkadaşlar
mete01
Üstün
Evet.@Elma ısıran @mete01 cihazı çok sık kullanmıyorum ama anladığım kadarıyla hard case alırsam daha sağlıklı olur gibi
necosell
Uzman
Teşekkürler