Hocam USB’ye mi yazamıyorum yoksa bilgisayarda USB’yi mi başlangıca alamıyorum?Bunu dener misiniz? UEFI desteklemiyorsa Legacy BIOS ayarı ile MBR seçebilirsiniz.![]()
GitHub - TechUnRestricted/WinDiskWriter: 🖥 Windows Bootable USB creator for macOS. 🛠 Patches Windows 11 to bypass TPM and Secure Boot requirements. 👾 UEFI & Legacy Support
🖥 Windows Bootable USB creator for macOS. 🛠 Patches Windows 11 to bypass TPM and Secure Boot requirements. 👾 UEFI & Legacy Support - TechUnRestricted/WinDiskWritergithub.com
İkisi de olabilir, Etcher ile yazarken UEFI yazmış olabilirsiniz. Eğer öyle yaptıysanız ve UEFI desteklemiyorsa (muhtemelen desteklemiyor) o nedenle çalışmamış olabilir. Tavsiyem attığım araç ile Legacy (MBR) seçerek tekrardan USB hazırlayıp denemeniz.Hocam USB’ye mi yazamıyorum yoksa bilgisayarda USB’yi mi başlangıca alamıyorum?
Hocam bu sefer başka bir bilgisayardan direkt Microsoft sitesinden Windows 10’u yazdırdım. Bu sefer oldu. Ama bilgisayar BIOS ekranına gelmiyor.İkisi de olabilir, Etcher ile yazarken UEFI yazmış olabilirsiniz. Eğer öyle yaptıysanız ve UEFI desteklemiyorsa (muhtemelen desteklemiyor) o nedenle çalışmamış olabilir. Tavsiyem attığım araç ile Legacy (MBR) seçerek tekrardan USB hazırlayıp denemeniz.