Güle güle kullanın.

Oyun işinin en kötü yanı bu ya. Mac almak yerine konsol TV ikilisine veya pcye görmüyorsun.
Teşekkürler. Bugün M1 Pro kullanan arkadaşıma danıştım. Şu anlık 8 yeter dedi. Kendisi bile sürekli aşmıyormuş ama uzun süreli için 16 şart dedi.
8 GB RAM'lı ölü cihaza yatırın yapmayın

16'lık M2 Air her işinizi görür.
16'lık daha makul gelmeye başladı ama şeyi anlayamadım. Her yerde 256'lık 16gb M2 varken Apple'nin sitesi dışında hiçbir yerde 256, 16, M3 opsiyonu yok. Hatta bazı sitelerde 16GB M3 yok. Neden yok anlayamadım. Çok mu tercih ediliyor ki?

@mr.esat yapacağı işlerde 8 yeter. Bugün 4 bile yetiyor zorlamadikca. Pil süresi daha önemli.
M3 biraz daha iyiydi gördüğüm testlerde.
Yapacağı işlere 4 de yetiyor o zaman çıkmanın anlamı yok ne demek?

Bugün yeterse yarın yetmez. Satmak istese uzun sürer satması piyasası da ölü. Saçma sapan cihazlara bu kadar para vermenin alemi yok. 8 GB RAM bu, yeterlilik göze alınacaksa bu kadar para vermenin anlamı yok. Ney mantıklıysa, ney fiyatını hak ediyorsa onu alacak. 16 GB RAM'li M2 Air de gayet mantıklı. Batarya süresi de şahane.
Konu dışı ama Sitede 3 çeşit adaptör sunuyor. En mantıklısı hangisi? Aralarındaki fiyat farkı çok az. Yüksek watt pil ömründen yer mi
diye düşündüm de.
Ürünün ikinci el fiyatı için alınabilir evet. Pil süresinde kendi kararı. Kullanımda fark etmez.
Sıcaklık ve pil fark etmediği sürece hangisi olursa :D
8GB RAM'li herhangi bir laptopun ömrü çok az şu an, onu da söylemiş olayım.
Çok bilmediğim için kesin cevabım yok ama öyle olacağını düşünüyorum. Telefonlarda bile artık 8 minimum.