8852

Becerikli
MacBook Pro almak istiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Nereden satın almalıyım? M3, M4 işlemci hakkında bilgi verebilir misiniz? Bu işlemci türü fansız mı çalışıyor? Vatan'dan mı alınmalı yoksa doğrudan Apple'dan mı alınmalı? 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook Pro almak istiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Nereden satın almalıyım? M3, M4 işlemci hakkında bilgi verebilir misiniz? Bu işlemci türü fansız mı çalışıyor? Vatan'dan mı alınmalı yoksa doğrudan Apple'dan mı alınmalı? 🙂
Pro modellerinde fan var sanırım.

Pro modellerinde fan bulunuyor.
Macbook Pro M4 16GB ram 512GB depolama;
Vatan ve Apple Eğitim mağazasında aynı fiyatta. Eğitim mağazasından alsanız bile sizden bir belge talep etmiyorlar.
Siteden M3 Pro ve M4 Pro karşılaştırmasına bakabilirsiniz.

Pro modellerinde fan bulunuyor.
Macbook Pro M4 16GB ram 512GB depolama;
Vatan ve Apple Eğitim mağazasında aynı fiyatta. Eğitim mağazasından alsanız bile sizden bir belge talep etmiyorlar.
Siteden M3 Pro ve M4 Pro karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
MacBook Pro adresinden satın aldığımda teslimat nasıl yapılıyor? Kargo ile mi geliyor yoksa kendi kuryeleri falan mı var Apple'ın? Type C - USB adaptörü almazsam eğer mouse kullanabilir miyim? Eğer kargo ile geliyorsa hangi kargo getiriyor?

MacBook Pro adresinden satın aldığımda teslimat nasıl yapılıyor? Kargo ile mi geliyor yoksa kendi kuryeleri falan mı var Apple'ın? Type C - USB adaptörü almazsam eğer mouse kullanabilir miyim? Eğer kargo ile geliyorsa hangi kargo getiriyor?
UPS kargo firması ile yapılıyor. Kargo firmasını beğenmeyen kişi çok fazla ama benim kargolarım genellikle hep sağlam ve tahmini teslimat tarihinde oluyor.
Bluetooth fare kullanırsanız sıkıntı olmaz. Herhangi bir markanın Type C - USB kullanmanız da uyumsuzluk çıkartmaz.