Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
@Hasan Merkit, paketi açılmamış bir ürün satıyor bu arada bu durumda firma. Sonuçta içine mermer konduğunu bilmiyor. Paket açılmamış olarak geliyor onlara tekrar.

Captain Skriniar 113
Üstün
Hiçte sırıtmamış ama.
deiinzz 38
Uzman
@Hasan Merkit, paketi açılmamış bir ürün satıyor bu arada bu durumda firma. Sonuçta içine mermer konduğunu bilmiyor. Paket açılmamış olarak geliyor onlara tekrar.![]()
![]()
Paket açılıp tekrar kapatılınca hiç açılmamış mı oluyor? Sonuç olarak yine açılmış bir kutu o. Herhangi bir kullanıcının fabrika çıkışı gibi paketleyeceğini de düşünmüyorum, firma bunu anlamalı. Öyle olsa dahi kontrol etmeli zaten. Ve sonuç yine değişmiyor, sonuç olarak başkasının eline ürün ulaştı mı ulaştı, sonra iade etti mi etti. İster açıldı sansın ister açılmadı sansın, onu tekrar satarken belirtmesi gerekiyor. Belki ilk benim elim değsin istiyorum takıntılıyım ne yapayım, 100-150 bin lira veriyoruz. Ki kutuyu açmadan iade eden insanların sayısı da düşüktür.
Captain Skriniar 113
Üstün
İşin garip tarafı da bu. O bantları nasıl tekrar aynı şekil ve hissiyatta yapıştırabildiler?Paket açılıp tekrar kapatılınca hiç açılmamış mı oluyor? Sonuç olarak yine açılmış bir kutu o. Herhangi bir kullanıcının fabrika çıkışı gibi paketleyeceğini de düşünmüyorum, firma bunu anlamalı. Öyle olsa dahi kontrol etmeli zaten. Ve sonuç yine değişmiyor, sonuç olarak başkasının eline ürün ulaştı mı ulaştı, sonra iade etti mi etti. İster açıldı sansın ister açılmadı sansın, onu tekrar satarken belirtmesi gerekiyor. Belki ilk benim elim değsin istiyorum takıntılıyım ne yapayım, 100-150 bin lira veriyoruz. Ki kutuyu açmadan iade eden insanların sayısı da düşüktür.
deiinzz 38
Uzman
İşin garip tarafı da bu. O bantları nasıl tekrar aynı şekil ve hissiyatta yapıştırabildiler?
Vallahi hocam hakikaten aynı ağırlıkta mermer koyup, kutuyu fabrika gibi kapatabiliyorlarsa. Bunlar zaten tek kişi değil bir çete falan, deccal bunlar.
Miles Upshur 26
Üstün
Sizce asıl sorun bu mu, iade edilen ürünlerin kutularına bile bakmadan iade alıyorlarsa bu haber yüzünden daha çok böyle durumlar yaşanır.Ya kardeşim tamam iade etmiş adam mermer koymuş da. Ben sıfır alıyorum iade ürünü niye yolluyorsunuz, asıl bu sorgulanmalı.