MacBook'a süt sıçraması sorun oluşturur mu?

ömer0999

Başarılı
Yer
Zeytinburnu
MacBook ekranına süt sıçradı, masaya döküldü. Masadan da MacBook'a sıçradı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ekrana geldiyse ve miktarı fazla değilse silip geçin, sorun yaratmaz.

Bir şey olmaz, elinizdeki cihaz o kadar hassas değil merak etmeyin.

Bir şey olmaz, elinizdeki cihaz o kadar hassas değil merak etmeyin.

İnşallah. babama zar zor almıştım 38kya bir şey olduysa diye çok korkuyorum. Ekran koruyucu var evde, hep takmayı unutuyorum olan oldu.

Bir de ilk sıçradığında saliselik çözünürlük değişti. Sonra eski haline geldi. Ekrana bir şey oldu mu anlamıyorum.

Bir kaç damla sütün cam panelden içeri sızması imkansız eğer kenarlara yada klavyeye gelmediyse.

Birkaç damla sütün cam panelden içeri sızması imkansız eğer kenarlara ya da klavyeye gelmediyse.

Kenarlarında kılıf vardı oradan girmez diye düşünüyorum. Şöyle bir şey vardı.

Dosya Ekleri

• 61ByRMiM0gL.webp
    269,2 KB · Görüntüleme: 49

En çok yapılan hatayı söyleyim ekrana kurusun diye sıcak hava tutma. Hem ekran arasından piksellere sızabilir süt hem de ısıyı ayarlayamazsan pikselleri yakarsın. Ha şimdi ben aynısını(kefirle) 2012 üretimi Samsung'a yaptım. Hem aşırı yakından yüksek ısı da tuttum bir cacık olmadı. Eskiler sağlamdır. Yenilerin kasası ince, yapıları narin vs vs. Yapma.

En az 25 kez ekranı sildim. Mikrofiber bez ile.

Şu an Mac'ten yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…