Ekrana nokta nokta sıçramıştı. İlk başta panikle hiç bezi nemlendirmeden ekranı direk sildim, ondan da korkuyorum. Bir de ekranda bir şey oldu mu olmadı mı diye ya anlamak istemiyorum ya da anlamıyorum.
Ekrana nokta nokta sıçramıştı ilk başta panikle hiç bezi nemlendirmeden ekranı direk sildim ondanda korkuyorum. Bir de ekranda bir şey oldu mu olmadı mı ya anlamak istemiyorum ya da anlamıyorum.
En çok yapılan hatayı söyleyim ekrana kurusun diye sıcak hava tutma. Hem ekran arasından piksellere sızabilir süt hem de ısıyı ayarlayamazsan pikselleri yakarsın. Ha şimdi ben aynısını(kefirle) 2012 üretimi Samsung'a yaptım. Hem aşırı yakından yüksek ısı da tuttum bir cacık olmadı. Eskiler sağlamdır. Yenilerin kasası ince, yapıları narin vs vs. Yapma.
En çok yapılan hatayı söyleyim ekrana kurusun diye sıcak hava tutma. Hem ekran arasından piksellere sızabilir süt hem de ısıyı ayarlayamazsan pikselleri yakarsın. Ha şimdi ben aynısını(kefirle) 2012 üretimi Samsung'a yaptım. Hem aşırı yakından yüksek ısı da tuttum bir cacık olmadı. Eskiler sağlamdır. Yenilerin kasası ince, yapıları narin vs vs. yapma.